pozri Katy , mozno ten 2.oficial ani nebude ,ja budem robit iba taketo mensie zrazy a na take velke zrazy dvojdnove sa zatial necitim ,iba cas ukaze...
Odchod z Trnavy bude o 13:30 do lodenice v PN na tom parkovisku pred Tescom pri pumpe OMW,kedze je Nedela a kazdy bude sa chciet vyspat dosyta a aj naobedovat sa doma s rodinou ,tak by sme samohli oficialne vsetci stretnut okolo 14:30 v tej lodenici,co vy nato?vyhovuje Vam to?
ze sa tak pytam budete mat aj 3 ti zraz? lebo neska som bol v Trencine a uz zajtrra sa mi nechce ist zas do piestan.... ale na 3 ti by som sa dosel kuknut ze co to za zrazy vystrajate
joohan14 píše:no dobre a zraz na tej OMW je o koľkej???
O jednej alebo o stvrt na dve na za OMW na teskovom prakovisku v Trnave a o pol sa vyraza do PN,tak nemusis sa hnat do Trnavy,pockaj nas niekde na trase TT-PN a pripojis sa
1nekros1 píše:ze sa tak pytam budete mat aj 3 ti zraz? lebo neska som bol v Trencine a uz zajtrra sa mi nechce ist zas do piestan.... ale na 3 ti by som sa dosel kuknut ze co to za zrazy vystrajate
treti zraz bude v Piestanoch na Carat party,kde mame vyhradeny plac iba pre punta