MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - Majki
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Sledujem, že tu majú viacerí tento problém. Mne sa to stalo 3x minulú zimu, dokonca raz som musel štartovať cez káble, lebo baterka kľakla. Na jar som kúpil novú bat.- varta blue dynamic 44Ah, ale aj tak to nieje ono. Minuly tyždeň ráno (-8 ) pri štartovaní ako keby mlela z posledného. Trocha pretočila, potom, ako keby ju seklo a nasledne točila ako z posledného. PC nevynulovalo. Som zvedavý ako bude točiť, keď príde ruská zima. Čím sú teploty bližšie k 0 a viac, tak točí v poho.
1,2-16V, rv.02, 5dv.,
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak abyste vedeli, jaka je elektronika v Puntu svine . Jedeme do mesta na kafiicko, pochodime obchody, sedme do Puntase, nastartuju (v pohode), rozjedu se a najednou zacne blikat palubni pocitac. Proste se rozvecoval a zhasinal...a takto to trvalo az do vypnuti motoru a opetovneho startu . Kupodivu nic se nevynulovalo... Tak to jen takovy postreh..
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem paradne nasran... Jsem na vikend v Karvine a co se vcera nestalo? Zacal bublat vyfuk. Tak jsem si pod to lehnul a koukam, prorezlo to tesne pred zadnim tlumicem. Tri a pul roku stare auto, najeto 47tkm...uprimne, to Fiat krapanek nevychytal, ne? Mno nic, tak se s tim nejezdi,jen dneska kousek do tesca na nakup, pri ceste zpatky najednou rana a sup, tlumic upadl, samozrejme to zustalo viset na gumovem drzaku. Ale nepochopim stupiditu konstrukteru, proc je ten tlumic uchycen jen na sve zadni strane, proc nema zadny uchyt taky vepredu, aby se zamezilo prave takovemu padu a nasledne zaklineni mezi kolo a napravu...to treba Mazda mela vyreseno lepe, uchyt jak vpredu, tak vzadu, takze se v pripade proreznuti te nejnachylnejsi casti (coz ten spoj mezi trubkou a tlumicem je) nestalo, ze by to cloveku cele upadlo. Koukam, novy se da poridit od 700,- do 2000,-, 700,- nejaky polsky, za cca. 1200 Polmo CR a za 1900 Bosal...co z toho vybrat? Auto jezdi 95% mesto.
Mazda2 1.3 TE '08