MOJE PUNTO 1-Ukažte ta svoje;) - Petan20
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
v poslední době mi skřípal vztah :-/ a ba nebojim se říct že dokonce se už na mě vykašlala (nevím jestli jsem tomu mohl zabránit) hehe ale tak co penízky na dovolenou jsem využil k nákupu pro mě lepší věci .... čekám než mi příjdou jen jsem si nechal objednat 4x100 rozteč ale ještě mužu nechat na 4x98... jak je to prosím Vás s těma šroubama (plovoucíma) a dám je tam vůbec já myslím že jo
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jj tyhle kola jsou fakt krasny! Taky jsem na ne koukal ...Petan20 píše:http://www.uloz.to/421578/kola.jpg
A velikost 15"?
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jasny 15" jsou asi akorat. jinak na puntu je ma DJakob http://www.puntotuning.eu/fans/094-djakob/ a ten ma 16".
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Folie mi lepil kamarad za nejakou tu korunu s Atestem ktery je defakto k nicemu .... poradit mohu neni problemPetan20 píše:ale vypadá fákt v pohodě hele Dohy kdo Ti lepil ty folie ? nebo sis to zvládl udělat sám já ten atest právě nějak nepotřebuju a jestli by si nevěděl o někom kdo by mi s tím píchnul ... páč firmě nekřestanské peníe dávat firmám nechci
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
heh Dohy dík za odpověd.. ted mám problém nejspíš s indukčníma cívkama takže folie asi počkaj ale už sem si tu stáhnul návod na celé punto takže sem koukal jak rozebrat ty okna ... Atest nějak nepotřebuju ale i tak jestli ti to kámoš lepil za nějakou dobrou korunu šlo by to nějak domluvit třeba ... lepil jsem folie na Ventu a hrozná práce sem na to nějakej levej