to bol kamos co ma tiez HGT ,ale nevsimol si si ze ma Košicke znacky a ze nema vyfuk na stred ako jakeny8899 píše:to vaaazne? a slo z TT este nejake cierne Punto? :-O som bol v tom ze si to ty
(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
a kuuurwa asi pojdem dat zvysit dioptrie...dva zlte sportingy...tie uz viem odlisit nastastie tak este HGTcka a bude to ok
Fiat Punto Mk2 1.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav
Seat Ibiza 6k 1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
Seat Ibiza 6k 1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ukazto.com/?img=3073580~13c23.jpgkeny8899 píše:a kuuurwa asi pojdem dat zvysit dioptrie...dva zlte sportingy...tie uz viem odlisit nastastie tak este HGTcka a bude to ok
He he he... Ako by mi to z huby odpadlo...Sporting 1.2 píše:Ece neco. Az teraz som pozrel foto z leteska a tato fotka vo mne vyvolava obavy z buduceho zrazu
Moj navrh je: Nabuduce by sa mohli pozvat snowbordaci, polovnici a hraci vodneho pola. A pocas sprintov by sukromny podnikatel mohol predavat satove zastery a prutene kosiky
A teraz som asi nasral tajomnika pre SK Zrazy /Mirec klidek /
...já sem uši a ty si až po uši v hovnech...
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Milane inak dobre obohatenie buduceho zrazu si napisal ,sa rehocem pri tej predstave5-ko píše:He he he... Ako by mi to z huby odpadlo...Sporting 1.2 píše:Ece neco. Az teraz som pozrel foto z leteska a tato fotka vo mne vyvolava obavy z buduceho zrazu
Moj navrh je: Nabuduce by sa mohli pozvat snowbordaci, polovnici a hraci vodneho pola. A pocas sprintov by sukromny podnikatel mohol predavat satove zastery a prutene kosiky
A teraz som asi nasral tajomnika pre SK Zrazy /Mirec klidek /
-
- Fiaťák
To Mafi:
Este raz: Zraz bol fajn. Mrzi ma len, ze som musel skoro odist. No a do buducna *moj nazor* Punta/Fiaty pokope a ostatne crepiny niekde bokom. Nevyzera moc dobre foto vacsej skupiny Fiatov a medzi tym skodovica, kombajn, ponorka, ...
Este raz: Zraz bol fajn. Mrzi ma len, ze som musel skoro odist. No a do buducna *moj nazor* Punta/Fiaty pokope a ostatne crepiny niekde bokom. Nevyzera moc dobre foto vacsej skupiny Fiatov a medzi tym skodovica, kombajn, ponorka, ...
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW