(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wickermanx »

jo tak nejak sas ich vystriedalo co som registroval aj ja .....
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14

http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Reklama

dudu_84
Fiaťák

Příspěvek od dudu_84 »

Ked to mam hodnotit oplatilo sa prist aspon pozriet. ten areal sa mi pacil, priroda, zvierata, prostredie, restika a hlavne kopa punt, porobil som si fotecky, len ma mrzi ze som sa nezoznamil s ludmi (aj ked uz niektory mali svoje skupinky hlavne chalani z TT a ty co prisli prvy raz na zraz z inych okresov tak nevedeli co a ako tak len chodili dookola, mozno to bol len moj prípad :roll: ) a este ten zraz motorkarov co prisiel v poobednajsih hodinach tak ten tiez nemal chybu. Moje zhodnotenie na zaver: pekny zraz ktory sa urcite vydatil, pekne punta, pekne pocasie, pekny straveny sobotnajsi den,, 8) 8)
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
dudu_84
Fiaťák

Příspěvek od dudu_84 »

mafi píše:bolo tam vyse 60aut ,podlatoho viem kolko som rozdal nalepiek zrazovych 8)
MAfi 60 fii ha super ale nalepky na vsetky auta co tam boli? ale ked mas hodnotit kolko punt tam bolo? kolko by si povedal? viac ako 30?
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
Sporting 1.2
Fiaťák

Příspěvek od Sporting 1.2 »

Szia. Fajn sobota, fajn zraz, fajn ludia atd. Skoda ze sa neukazali aj ludia co boli minuly rok na zraze pri NR :( Dudu skoda, ze sme sa nejako pokmotrili az pri odchode, ale snad sa este na nejakom tom pumpovo / ZOS-kovom stretku uvidime 8)
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
dzonko
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzonko »

jasneee dnes to bolo super, tesim sa na buduci zraz :lol:
Fiat Punto Mk2a 1,9 JTD 63Kw
keď chceš byť šťastný hodinu, opi sa, keď chceš byť šťastný rok ožen sa, ale keď chceš byť šťastný celý život, staň sa rybárom(alebo si kup Punto :)))
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

dudu_84 píše:Ked to mam hodnotit oplatilo sa prist aspon pozriet. ten areal sa mi pacil, priroda, zvierata, prostredie, restika a hlavne kopa punt, porobil som si fotecky, len ma mrzi ze som sa nezoznamil s ludmi (aj ked uz niektory mali svoje skupinky hlavne chalani z TT a ty co prisli prvy raz na zraz z inych okresov tak nevedeli co a ako tak len chodili dookola, mozno to bol len moj prípad :roll: ) a este ten zraz motorkarov co prisiel v poobednajsih hodinach tak ten tiez nemal chybu. Moje zhodnotenie na zaver: pekny zraz ktory sa urcite vydatil, pekne punta, pekne pocasie, pekny straveny sobotnajsi den,, 8) 8)
Ano to si vystihol ,tato vec ma trapi ,ze planovali sme ostat do rana ,nechapem naco sa ma tu viaceri pytali na ubytko ked aj tak nikto neostal cez noc ,pred majitelom som vizeral jak totalny MAGOR ,ktory zajedna miesta na spanie a potom nic ztoho :? ,co sa tyka zoznamovania ,ako aj pisala KATY ,ze najlepsie je ostat aspon do rana aby sme sa vecer spoznali,spolocne si sadli pokecali mozno aj daco popili na naladku ,tiez som vybavoval muziku na vecer a nic ztoho ,citil som sa sa trochu trapne ,ked prisiel majitel rancu a sklamane dodal "snad nabuduce si to lepsie zorganizujete".

Inak moje hodnotenie zrazu celkom dobre ,pocasie vyslo ,atmosfera fajn ,pekne auta ......ale skoda ze niektory sa zdrzali iba chvilu a potom upalovali domov....skoda ze sme tam neboli vsetco spolu a naraz cize 42 punt ....skoda ze len tretina ostala na okruznu jazdu .......a skoda ze neprisli vsetky punta co mi slubili ze pridu.

Co sa si tyka dalsieho zrazu chystame bohatsi program na sutaze ,od merania hudby ,najkrajsie auto zrazu , slalom ,parkovanie mezi koliky na cas,okruznu jazdu .....az po sprity.Samozrejme kedze na zapozicanie meracich pristrojov ,budeme potrebovat aj dake financie ,ratajte ze sa bude platit aj vstupne ako na klasickych zrazoch,aby bolo zaco aj kupit pamätne ocenenia pre vitazov.....samozrejme aj diskoshov by nebola na zahodenie .

Snad mam uz vasu lepsiu doveru co sa tyka zrazov a nabuduce bude ucast este vecsia ,kazdopadne dakujem ludom co sa zucastnili dnesneho zrazu,boli ste fajn 8)
shizo
Začátečník

Příspěvek od shizo »

ak som pochopil, dnes tam uz nikoho neni. chystal som sa aspon dnes sa zastavit, lebo vcera v noci som sa vratil zo zahranicia. takze nemusim chodit.Mrzi ma to ze som slubil prist, len mal som vybavovat tieto sluzobne povinnosti. som rad ze vam to vyslo, no ze nezostal nikto do druheho dna,to ma prekvapilo.
tunelkoHGT
Začátečník

Příspěvek od tunelkoHGT »

shizo píše:ak som pochopil, dnes tam uz nikoho neni. chystal som sa aspon dnes sa zastavit, lebo vcera v noci som sa vratil zo zahranicia. takze nemusim chodit.Mrzi ma to ze som slubil prist, len mal som vybavovat tieto sluzobne povinnosti. som rad ze vam to vyslo, no ze nezostal nikto do druheho dna,to ma prekvapilo.
Nás nie.... Všimol si si, čo písal dudu_84? Atmosféra mohla byť dobrá...lenže... Hádam sa mi podarí niekedy inokedy... Bude o zábavu postarané... ;-)
tunelkoHGT
Začátečník

Příspěvek od tunelkoHGT »

To sú všetky fotky čo sú tu?

BTW: Ten program- bol len ten šprint? Poinformujte nás, čo sme tam neboli....
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

bohuzial, necakana situacia doma nas nutila odist skor ako sme planovali. aj napriek vsetkemu to bolo fasa stretko, pozdravujem vsetkych, co som sa s nimi stretol aj nestretol. nabuduce sa urcite uvidime znova. uz to bude iba lepsie a lepsie...
mafi, kedze som nebol na letisku, mohol by si hodit nejaku tabulku s kratkym pokecom, ako to dopadlo, kto koho "dal" a co bolo zaujimave...
aj pre ostatnych co neboli... :wink:
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

Nóóóó, aj Peťko je zvedavý... Pochváľte sa!!! A fotky chcem aj ja!!
...já sem uši a ty si až po uši v hovnech...
DonPedro
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

fotos

Příspěvek od DonPedro »

TunelkoHGT, mám este daky fotky levov co tam boli ak by si mal zaujem :D Ale to tak mimo zraz. Tie boli ako okrasa. Iked kukam že tie majú levy viac fotiek ako Puntá :D
PUNTO Mk2 Sporting 1.2 16V 59kW/80PS 6rých., červená lienka
partin
Začátečník

Příspěvek od partin »

cau Peto.Ma odteba zopar zmeskanych hovorov.Vcera som to trochu prehnal,takze som teraz staval.Co si potreboval moj. :P
GReddy
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GReddy »

Ako sa volala ta dedina v ktorej sme boli na tom letisku???
Škoda Yeti 2.0 TDI 4x4 140k ´09 Advantage
ex:Fiat Punto 1.2 16V HLX MKII
TTmirko
Fiaťák

Příspěvek od TTmirko »

no bolo to ok aj ucast bola dobra az na to ze vsetci poutekali domo skoda ze to nevidrzalo az do dneska
Zamčeno

Zpět na „Punto - srazy“