(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
GReddy
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Zraz

Příspěvek od GReddy »

Ligogo píše:Ja idem z PE..... mozeme sa tam pockat.... okolo 11tej odchadzam a mozem pockat pri SHELL ke...
To je pre mna skoro..dobeda nieco mam..ale stretneme sa na zraze budem hladat PE :wink:
Škoda Yeti 2.0 TDI 4x4 140k ´09 Advantage
ex:Fiat Punto 1.2 16V HLX MKII
Reklama

Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ligogo »

Len dufam, ze mi vydrzi prevodovka a spojka do soboty.....trosku som frajeril.... :cry: ...az som dofrajeril .....a ked nie...tak to aj dotlacim...
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Zraz

Příspěvek od Ligogo »

GReddy píše:
Ligogo píše:Ja idem z PE..... mozeme sa tam pockat.... okolo 11tej odchadzam a mozem pockat pri SHELL ke...
To je pre mna skoro..dobeda nieco mam..ale stretneme sa na zraze budem hladat PE :wink:

Mozno pojdem aj neskor, potrebujem domontovat LED-neony pod auto.... uvidime ako a kedy.
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Ligogo píše:Len dufam, ze mi vydrzi prevodovka a spojka do soboty.....trosku som frajeril.... :cry: ...az som dofrajeril .....a ked nie...tak to aj dotlacim...
ja som tak pri frajerovani odfajcil celu spojku,myslel som ze mam chytene aj synchrony v prevodovke a tak som ju dal rozobrat a nastatstie nic ,ale aj tak spojka a cistenie prevodovky ´,demontaz a montaz ma vyslo na 14tis na moje HGTcko ,takze kazda sranda neco stoji ,uz radsej nefrajerujem dranim prednych gum 8)
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Ligogo,ozaj co mas ake punto?som sa ta aj zabudol opytat 8)
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

lucass81 píše:Mafi: tak to mozes potom rovno napisat Katy, nech aj moje prispevky vymaze, lebo si myslim to iste co tito dvaja "previnilci", tiez mam z teba dojem ze sa len hras na strasne velkeho jefa, ze kto som ja. A ked ti niekto napise nejaku kritiku, tak ju nevies prijat, ale sa hned certis a pre istotu das rovno ich prispevky zmazat, aby tu nahodou neboli nejake negativne reakcie na teba. Ako nic v zlom, len by si sa mohol spravat trosku kultivovanejsie a nepretlacat si silou mocou vo vsetkom len svoj nazor. To ze organizujes stretko a chces aby sa tu trosku rozbehli taketo akcie je chvalihodne, mas moju podporu, len sa mi nepaci ako sa spravas k ludom, ktori si myslia nieco ine ako ty. Hawk!
Diky za tvoj nazor ,ano priznavam som strasne tvrdohlavy ,ked si nieco zaumienim idem za tym hlava nehlava az kym to nedosiahnem ,asi preto ma nezaujima kritika ale idem stale vpred az kym nedosiahnem to co chcem ,a ak som sa dotkol niekoho svojim arogantnym a odmeranym spravanim tak sa ospravedlnujem ,asi si to v zapale dat nieco dokopy neuvedomujem,ale sak kazdy mame svoje muchy 8) mozno keby som taky nebol ,nikdy by sa taketo akcie tak rychlo nerozbehli vpred .....to som proste ja ,klapky na ociach a hor sa vred 8)
Co sa tyka spravania k ludom ,snazim sa byt v pohode ,ale taky co sa hned do mna zacnu navazat ,tak si vytvoria vomne nepriatela ....tak sa necuduj ze reagujem tak ako reagujem,som typ cloveka ktory nerad prehrava a preto je to asi aj citit ,viem sa rychlo vytocit ale zase snazim sa to ovladat ,taky dvojmetrovy agresor ,inak som dopohody typek,to ti potvrdia hlavne ti co sa osobne somnou stretli a co sa somnou poznaju...........no to som ja "mafi" ,zvykaj si 8)
lucass81
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucass81 »

OK :)
vsak kazdy sme nejaky, len nie vzdy je dobre nechat sa uniest. Vsetko treba riesit s chladnou hlavou.
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

ok,budem sa snazit 8)
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

co se tady deje.. ? :lol:
Mafi , k poslednimu prispevku...tkaova jsem kdysi byla i ja (plus do toho byly zapleteny dalsi kraviny)... az jsem si rozhadala 90% girlsklubu a hlasovalo se o mem vyhozeni, pak jsem si uvedomila jak se chovat a jak se veci maj. trvalo to pul roku az rok, zase vsechny vztahy urovnat ale je to dnes aj lepsi jak predtim :)
se mi zda... a jsem za to stastna ze to tak dopadlo.Ale ver, ze to neni nic prijemneho... jeste kdyz mas pro ty lidi delat srazy.
Doufam ze tebe takova zkusenost nepotka a budes se snazit "chladit" sam a zavcasu. :D
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ligogo »

mafi píše:Ligogo,ozaj co mas ake punto?som sa ta aj zabudol opytat 8)
PUNTO II. MODEL 188 1,2 8v 10/2002.....

Teraz som dorazil zo servisu.... diagnóza - ROZJEB...PREVODOVKA. :cry:
Prave zhaňam nejaku z ojazdeneho Puntíka. Vynde to lacnejšie ako nová alebo ako vyhladavať jeden dielec za druhym a vymieňať.... Idem objednať aj novú spojku...keď budeme meniť, tak uz všetko.... Rozvody som vymenil pred mesiacom....

Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

copak to je az barvicku? to je origo ? na tom malem obrazku to vypada dobr.e..
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ligogo »

Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ligogo »

Katy píše:copak to je az barvicku? to je origo ? na tom malem obrazku to vypada dobr.e..
Ahoj, ktorá farba? karoséria? ta je origos. Pravidelne leštená.
dudu_84
Fiaťák

Příspěvek od dudu_84 »

Tak co trnavskí puntickari stretneme sa teda pred odchodom na ranc na spolocnom mieste v Trnave? aby sme odchadzali spolu? pretoze Mafi ide z NR. plati este stale (""odchod z TT je okolo 10-tej vsobotu doobeda ,stretneme sa na tom velkom parkovisku co je pred TESCOM ,hned za pumpou OMV .........odtial uz pojdeme na ten ranč"") ????? Piste kolki by ste prisli ku tescu TT aby som tam necakal sam !!!! :idea:
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wickermanx »

noooooo vyzera to super s tym modrym podsvietenim budikov a tlacitiek to musim uznat.... :D dost to meni to samotne auto ....
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14

http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Zamčeno

Zpět na „Punto - srazy“