SRAZY - FASHIONS CARS -Vysoké Mýto 13.-14.5.2011
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak my to vidíme tak, že pokud se nejede od pátku tak asi vůbec, pro nás docela daleko jezdit se jen podívat a s těma penězma to taky není slavný, raději pošetříme na jinej sraz Ale v neděli renocar v Brně určitě navštívíme.Katy píše:no loni v sobotu vetsina odjizdela, ani nevim jestli je to tam do nedele...Katy píše:Ucast:
1.Ultraknyst
2.Janik (so)
3.Paja (so)
4.Ifka (so)
takze se nam seznam pekne zuzil, ja totiz na 100% taky NEJEDU.
holt, nekdy se stane.
Ultraknyst´s girl
Re: SRAZY - FASHIONS CARS -Vysoké Mýto 1.-3.5.09
AKTUÁLNÍ TERMÍN:
1. - 3. 5. 2009
1. - 3. 5. 2009
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Tak par fotos od mne http://ok-9.rajce.idnes.cz/Myto_2009_by_OK-9/#album" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=105" onclick="window.open(this.href);return false;
i ode me: http://katyspunto.rajce.idnes.cz/Fashio ... _2.5.2009/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak k Mýtu:
s Kubou jsme udělali "rozsekavaci battle" na plachtě TC ( i z toho duvodu jsem se musela zaregistrovat a stat v prostoru TC), ale snad to bude mit uz konecne ucinek .. nicmene jsme si za to alespon odvezli pohár za Best show !
nevím jak to nazvat .. jestli bohuzel nebo jak, jsem si odvezla pohar i já v Italy scene, ... čemuž ale predchazelo docela zamotané vyhlášení v návaznosti na battle : Kuba Kateřina Ipriová... tak šel Kuba, ja byla v klidu, pac jsem ani u auta cely den nebyla i kdyz bylo otevrene ale neccekala bych teda, ze na tom 2.miste budu opravdu ja Kubiku nebud zklamany, ono to jeste prijde ( a ja uz tam fakt priste nebudu ). No a 3.místo si odvezl Ondrášek.
Ucast jako taková byla v Mýtě peckovní, ja si ten sraz maximalne uzivala, brala jsem ho jako show, pocasi nadherne... vsak mrknete na fota.
z Puntáku a vlastne členové, jsme tam byli : Paja, Kuba, Ondra, Roman, Jirka ... pozdeji dorazilo oranzove mk1-dorazi i na Rozkos (drive šedý mát s oranž.motor.prostor).
Jinak k Mýtu:
s Kubou jsme udělali "rozsekavaci battle" na plachtě TC ( i z toho duvodu jsem se musela zaregistrovat a stat v prostoru TC), ale snad to bude mit uz konecne ucinek .. nicmene jsme si za to alespon odvezli pohár za Best show !
nevím jak to nazvat .. jestli bohuzel nebo jak, jsem si odvezla pohar i já v Italy scene, ... čemuž ale predchazelo docela zamotané vyhlášení v návaznosti na battle : Kuba Kateřina Ipriová... tak šel Kuba, ja byla v klidu, pac jsem ani u auta cely den nebyla i kdyz bylo otevrene ale neccekala bych teda, ze na tom 2.miste budu opravdu ja Kubiku nebud zklamany, ono to jeste prijde ( a ja uz tam fakt priste nebudu ). No a 3.místo si odvezl Ondrášek.
Ucast jako taková byla v Mýtě peckovní, ja si ten sraz maximalne uzivala, brala jsem ho jako show, pocasi nadherne... vsak mrknete na fota.
z Puntáku a vlastne členové, jsme tam byli : Paja, Kuba, Ondra, Roman, Jirka ... pozdeji dorazilo oranzove mk1-dorazi i na Rozkos (drive šedý mát s oranž.motor.prostor).
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
jedná krásná společná italská :
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz