jeste jednou CNG
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Fiaťák
jeste jednou CNG
nedavno jsem byl tankovat CNG v hradci kralove, je to jedna z tech cerpacek na kartu, takze kdyz nikoho nesezenete, nemate sanci bez karty natankovat
bylo mi sdeleno, ze se pry stanice propojili mezi sebou, takze na kartu, kterou mi vydali v hradci si uz mohu natankovat i v jinych mestech, kde je cerpacka pod zastitou RWE
na strankach CNG jsem tuto informaci nenasel, takze to na 100% potvrdit nemohu, jestli uz to funguje
bylo mi sdeleno, ze se pry stanice propojili mezi sebou, takze na kartu, kterou mi vydali v hradci si uz mohu natankovat i v jinych mestech, kde je cerpacka pod zastitou RWE
na strankach CNG jsem tuto informaci nenasel, takze to na 100% potvrdit nemohu, jestli uz to funguje
- Reklama
Já jsem si pořizoval tankkartu od Pražské plynárenské tenhle měsíc, a bylo mi řečeno, že to bude fungovat na všech pumpách RWE. Na konci měsíce pak přijde faktura s rozpisem, kolik a za jakou cenu se kde tankovalo. Ale zatím jsem tankoval jen v Praze, jinam jsem se nadostal, tak to nemám vyzkoušené. Jinak to vystavení karty je bezplatné, a šlo to poměrně hladce.
-
- Fiaťák
to je prave ta novinka, drive by Ti platila jen v PrazeBušoun píše:Já jsem si pořizoval tankkartu od Pražské plynárenské tenhle měsíc, a bylo mi řečeno, že to bude fungovat na všech pumpách RWE. Na konci měsíce pak přijde faktura s rozpisem, kolik a za jakou cenu se kde tankovalo. Ale zatím jsem tankoval jen v Praze, jinam jsem se nadostal, tak to nemám vyzkoušené. Jinak to vystavení karty je bezplatné, a šlo to poměrně hladce.
tak to uz asi plati, kdyz to rikaji pri predavani karty
jeste to otestovat
S Kartami tak napůl pravda. Mluvil jsem minulý týden s p. Králem, který má na starosti čerpačku v H.K. a ten říkal, že na jednu kartu fungují zatím východočeské, pražské a jihočeské čerpačky (samozřejmě RWE). Pokud jde o Hradec, nemáte-li kartu, zavolejte p. Královi (tel 721868133). Je velmi ochotný a pokud bude moct, zajede tam a dá vám to za hotovku.
Multipla Bipower 1,6 /2000
-
- Fiaťák
kartu mam, jen si tady overuji informaci, ze by mela platit u vice cerpacek nez jen v HKMišan píše:S Kartami tak napůl pravda. Mluvil jsem minulý týden s p. Králem, který má na starosti čerpačku v H.K. a ten říkal, že na jednu kartu fungují zatím východočeské, pražské a jihočeské čerpačky (samozřejmě RWE). Pokud jde o Hradec, nemáte-li kartu, zavolejte p. Královi (tel 721868133). Je velmi ochotný a pokud bude moct, zajede tam a dá vám to za hotovku.
-
- Začátečník