Zdravim vas.Kupil som Palio weekend 1.2 54Kw.Nefunguje tachometer a pocitadlo kilometrov,vsetky ostatne budiky idu.Da sa to opravit nejak sikovne alebo s tym musim ist do servisu?
Vdaka za radu
Tachometer
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
rozhozené jsem to ještě neměl,ale od rychloměru je mech. převod na denní poč.,zradu bych hledal tam(ulomená oska,ojeté zuby nebo jen vypadlý pastorek)
to gusto:nemáš vypadnutý nebo zlomený náhon sundej celý bowden z převodovky a mrkni na ten čtyřhran,měl by být zarovno s bowdenem.když jo,tak trochu povytáhni,chytni do akučka a toč doleva.jestli se tachoš nebude hýbat,musí ven přístrojovka,ale nejdřív zkontroluj,jestli nemáš nedocvaknutou spojku zezadu tacha.nekdy to tak dělá,když při montáži netrefíš čtyřhran do díry.dej vědět,jak jsi dopad
to gusto:nemáš vypadnutý nebo zlomený náhon sundej celý bowden z převodovky a mrkni na ten čtyřhran,měl by být zarovno s bowdenem.když jo,tak trochu povytáhni,chytni do akučka a toč doleva.jestli se tachoš nebude hýbat,musí ven přístrojovka,ale nejdřív zkontroluj,jestli nemáš nedocvaknutou spojku zezadu tacha.nekdy to tak dělá,když při montáži netrefíš čtyřhran do díry.dej vědět,jak jsi dopad
Palio weekend 1,6 16v 100 po smrti
Slyšel jsem,že se to dá při nejlepším rozhýbat růčo..To znamená šílené rozdělávání palubovky.Byl tady někde jistý nákres demontáže,ale z praxe mám oprávněnou obavu.Tobě teda stačilo zasunout nazpět nějakou hřídelku do tachometru?Gusto píše:Je tam mechanicky tachometer.Bol len zle zasunuty...
..Opilý řidič,veselý vrah..