jake koupit stilo?

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
hookit
Začátečník

jake koupit stilo?

Příspěvek od hookit »

jaky bych měl koupit motor a na co si dávat pozor. Měl sem chvilinku 1,6ku a kuli rodinným duvodum sem ji musel prodat Díky za odpovědi 8)
Reklama

ZdenekBMW
Začátečník

Příspěvek od ZdenekBMW »

Ahoj, považoval jsem se za zarytého fiatistu :-) ale třetí fiat v pořadí stilo mě utvrdil že je poslední, kup nějakého japonce nebo bmw
Zdenek BMW
ZdenekBMW
armin111
Začátečník

Příspěvek od armin111 »

jo kup japonce nebo němce to jsou ty nej auta nic se na nich nesere a budeš borec a mužeš se regnout s bavorakem semhle na fiat klubu :lol: :lol:
ZdenekBMW
Začátečník

Příspěvek od ZdenekBMW »

armin111 píše:jo kup japonce nebo němce to jsou ty nej auta nic se na nich nesere a budeš borec a mužeš se regnout s bavorakem semhle na fiat klubu :lol: :lol:
Nic ve zlym proti Fiatu, jak pisu, mam tretiho v poradi ale zrejme posledniho. Zrejme blbej kus, ale zavada na motoru, podvozku, elektrice, klime. Je toho moc na jedno auto.
A to BMW v nicku je moto
ZdenekBMW
Jakub_mt
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub_mt »

Tu ide o to, ze hookit sa pytal ake ma kupit Stilo, a nie aku znacku auta ci BMW, Hondu, Skodovku, alebo co...

Ja osobne sa tiez chystam kupit Stilo, u mna je vyber jasny, bude to 1.8. Výkon peknych 133 konikov a spotreba tiez rozumna...
liborko
Všeználek

Příspěvek od liborko »

sorry za OT ZdenekBMW: no ono jde taky o to co si člověk koupí to má, než si koupim auto tak si jej nejdřív pořádně zkontroluju od shora přes motor až dolu at to stojí co to stojí,pač prodejci se nedá nikdy věřit a nesváděl bych to jen na Fiaty,pokud se předchozí majitel k jakémukoliv autu chová jako prase není se pak čemu divit že se to začne srát..a jak píše Jakub_mt ty 1.8 motory jsou hodně slušné šel bych asi do něj, ty 1.6 nejsou špatné ale spotřeba více méně podobna jak u 1.8 a JTD je kapitola trochu jiná
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96

IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Leone123
Začátečník

Auto

Příspěvek od Leone123 »

Mám tiež druhý Fiat, ale po posledných problémoch z katal. a sondou som ho chcel už podpaliť. Už nikdy viac Fiat. Kúp si radššej BMW.To su super vozy.. Nekupuj si žiadneho Fiata.
jani
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od jani »

ludia BMW klub je inde:))))inak ja som zarity BMWmaniak...ale mam punto mk1 HSD a zatial som spokojny...jazdym denno denne s nim cca 60km obcas vylety cca 500km cez vykend a nato je dobre punto...len troska vela zere ako zistujem na ten-1,2motor...
kejml
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejml »

ZdenekBMW píše:Ahoj, považoval jsem se za zarytého fiatistu :-) ale třetí fiat v pořadí stilo mě utvrdil že je poslední, kup nějakého japonce nebo bmw
Zdenek BMW
Já si jsem jistý, že si už NIKDY nekoupím auto, které se mi jenom líbí.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Odpovědět

Zpět na „Stilo“