2Buchtic: a kde jsi byl ze ses neprihlasil ?
ty jo, jakto ze nemate nikdo zatim nejakou spolecnou fotku vsech ? jsme tam stali tak naradkovani sice blbe ale treba vylest na strom a pak by to slo ne ?

))))
treba letajici Sob .. stoupnu na auto a mam to
JINAK DIKY VASKOVI ZA PREDMLUVU KTERA VYSTIHUJE PATECNI VECER

) bych dodala ze nekteri v sest rano jeste budicek v podobe hif-finy naplno, nechteli

))ale Marty zpival venku hezky.
JA BYCH JEN DODALA CO SE POCTU PUNT TYCE , CO STALY S NAMA VCETNE GRANDKU,
TAK NAS BYLO CEKEM 40, COZ JE UZASNE CISLO A ZATIM REKORD. a musim pochvalit i ucast trech slovenskych punt: Bulli, Siffo, TV-punto.
POCASI SE NASTESTI TAKY VYDARILO IKDYZ SE MRACNA PORAD NAD NAMA TOCILY, BOHUZEL TO MISTO NA STANI NESLO LEPE VYCHYTAT,.... ALE MOHLY JSME SE PAK POKOCHAT TIM POCTEM PRI RAZENI SE NA SPANILKU.
SPRINTY NAM TAKE VYSLY, MYSLIM ZE TO BYLO DOBRE BLBNUTI AKORAT PO NAVRATU DO KEMPU A VYHLASENI VYSLEDKU JSME SE RYCHLE ROZUTEKLI.
BOHUZEL I JA MUSELA ODJET.... IKDYZ JSEM BYLA NEKOLIKRAT PREMLOUVANA. JE MI TO FAKT LITO...ALE BYLA TO VYJIMKA
TAKZE DEKUJI VSEM ZUCASTNENYM, DOUFAM ZE SE VAM LIBILO... me strasne ikdyz jsem litala jak papirovej drak.... A TESIM SE NA PRISTI SRAZ ikdyz v mensim (ten velky bude zas na podzim), takze sledujte forum.
Fotky clenu co se delaly do profilů budu mit snad do tydne....
a PROSIM NOVE CLENY co zaplatili na rozkosi klub-prispevek, aby si vyplnili na webu v sekci O nas , formular prihlasovaci. fotky dodame my.