Co znamená H.I.D. a kolik to stálo???Acirek píše:Tak jsem po dlouhém váhání, kteté doprovázelo spousty dotazů pořídil H.I.D. H7 na Multinku. Dlouho jsme se rozmýšlel jakou barvo zvolit a nakonec jsme dal 4300K. Vypadá to dobře a jsem za tuto volbu rád. Už z jednoho důvodu, který mě po dvou kilometrech s těmito H.I.D. potkal. Byl jsme zastaven hlídkou Policie, běžná kontrola. Prý jsme moc jasně svítil a chtěli vědět co to je za auto. Svítil jsem i dálkovejma,abych trochu viděl. Vše proběhlo dobře, jen Multinku neznají a tak jsme jim musel pár věcí vysvětlit Zablikat dálkovejma a tak Myslím, pokud by byla montovaná H7 8000K bylo by to asi trochu jiné. Ta barva je už nepřirozená na silnici a tím pádem provokující. Už samotný přechod z klasické halogenky (nejmodřejší Osramky) na 4300K je dost viditelný. Až bude více zkušeností, poreferuji.
XENON přestavbová sada za H7
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky pánové
Pro Dušana se tu odpověď už našla a tobě Miloši děkuji, zase jsem se zasmál Za tu srandu jsem dal víc než 2000,-Kč. Bohužel
Pro Dušana se tu odpověď už našla a tobě Miloši děkuji, zase jsem se zasmál Za tu srandu jsem dal víc než 2000,-Kč. Bohužel
Minimaxa píše:No o HID je celé toto vlákno High Intensity Discharge, sada výbojek a předřadníků pro výměnu za běžné žárovky H1,3,4,7 ceny dle prodejce od cca 1500,- do 4-5tis - výroba čína bez homologace.
Jak znám Vaška, víc jak 2000,- za to nedal
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pro Dušana se tu odpověď nenašla, protože se tě Dušan ptal, co to je H.I.D. (ano, to mi Miloš vysvětlil) a kolik to stálo (a to zatím vím, že to bylo víc než dva tisíce)
TAK KOLIK JSI ZA TO DAL? A KDYŽ TAK POPIŠ I NĚJAKÉ DETAILY (kde jsi koupil, kdo ti to montoval, co je to za značku, jakou tam máme slevu.... prostě se neupejpej)
TAK KOLIK JSI ZA TO DAL? A KDYŽ TAK POPIŠ I NĚJAKÉ DETAILY (kde jsi koupil, kdo ti to montoval, co je to za značku, jakou tam máme slevu.... prostě se neupejpej)
Acirek píše:Ahojky pánové
Minimaxa píše:No o HID je celé toto vlákno High Intensity Discharge, sada výbojek a předřadníků pro výměnu za běžné žárovky H1,3,4,7 ceny dle prodejce od cca 1500,- do 4-5tis - výroba čína bez homologace.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Dušane, Dušane asi tě kousnu Cena byla rozumná. Kupoval jsem to u Marcela z klubu. Takže sleva byla klubová, jak jinak Montáž byla jednoduchá. Montoval jsem si to sám a za chvilku to bylo hotové. Stačí ti jen zalamovací nůž. Vysokovapěťový zdroj přiděláš vyvazovacíma páskama a uděláš díru v gumovém krytu světla. To je celé. Značku zboží neřeším, protože je vše China
Globusman píše:Pro Dušana se tu odpověď nenašla, protože se tě Dušan ptal, co to je H.I.D. (ano, to mi Miloš vysvětlil) a kolik to stálo (a to zatím vím, že to bylo víc než dva tisíce)
Acirek píše:Ahojky pánové
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR