U tebe bych to hučení viděl na převodovku.Jestli je to pravda,tak by to hučení mělo na každé rychlosti lehce měnit zvuk.Jestli je stále ten zvuk stejný,může to být i diferák.Vyzkoušíš to takhle,zvedni předek na hever,zařad rychlost,poslouchej tu převovodovku něco jako stetoskopem,když doktor poslouchá srdce.matys píše:Psal jsem že mi to hučí za jízdy a je jedno jestli rovně nebo do zatáčky hluk je stabilní a neměnící se. Pneumatiky to nejsou. ani nic od kola a vy tu skončíte zase u ložisek
HELP - hučení od předních kol
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Reklama
Dík aspoň nějaká rada. Od té doby se hučení zvýšilo a když brzdím motorem tak jsou slyšet takové rezonance, ale motor je v naprostém pořádku. V Servise řekli jak to zkoušeli tím způsobem, že nic neslyší ale když to bylo v zátahu tak znovu hučení. Přemýšlím nad výměnou převodovky. Diferák je součásti převodovky né ?.romcasladky píše:U tebe bych to hučení viděl na převodovku.Jestli je to pravda,tak by to hučení mělo na každé rychlosti lehce měnit zvuk.Jestli je stále ten zvuk stejný,může to být i diferák.Vyzkoušíš to takhle,zvedni předek na hever,zařad rychlost,poslouchej tu převovodovku něco jako stetoskopem,když doktor poslouchá srdce.matys píše:Psal jsem že mi to hučí za jízdy a je jedno jestli rovně nebo do zatáčky hluk je stabilní a neměnící se. Pneumatiky to nejsou. ani nic od kola a vy tu skončíte zase u ložisek
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
matys: noo vypada to na prevodovku, podla toho co opisujes.
este jedna sprosta otazka: ohladom tych mojich lozisk prednych: moze sa nieco poskodit, ked su zle? mozu sa rozpadnut? a pod?
totiz nemam teraz prachy na vymenu, tak chcem potiahnut, pokial to vydrzi...
este jedna sprosta otazka: ohladom tych mojich lozisk prednych: moze sa nieco poskodit, ked su zle? mozu sa rozpadnut? a pod?
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Ak to hučí tak to vymen je to lacnejšie ako potm riešiť aj naboj prípadne otoč a v najhoršom aj brzdySHANE54 píše:matys: noo vypada to na prevodovku, podla toho co opisujes.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: HELP - hučení od předních kol
tak mě to hučí rovně a do pravé zatáčky to přestane
Je tedy v háji ložisko na levé straně?
Je tedy v háji ložisko na levé straně?
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)