Oli píše:ja jeduuuu sice az v sobotu ale u me je to normal prece jen mam radsi pohodli vlastni postele nez vzadu na sedackach a navic meze jsou jeste studeny
a hlavne to mas taky kousek
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
tam som tiež ved je tam db drag, tak tam musim byt aj ja ...snad sa stretnem aj s nejakyma punťákama...ked mna tam uvidite, tak do mne hrknete... bo ja som zavedený vzdy s db dragom a nestiham....
jasne jasne muzeme udelat malou hromadnou vypravu v sobotu smer vyskov jako vzdy se me budou lidi chechtat (nerad s autem popojizdim tak sem vzdycky do punta stouhl(popotlacil ) ) ale predem upozornuju ze jedu starou cestou kolem rohlenky a langsam tempo nezavodim ale jedu na vejlet
to ultra: jasne napis spis na cvicekve sme sice chodim ale muzu ledacos prehlidnout
Oli píše:jasne jasne muzeme udelat malou hromadnou vypravu v sobotu smer vyskov jako vzdy se me budou lidi chechtat (nerad s autem popojizdim tak sem vzdycky do punta stouhl(popotlacil ) ) ale predem upozornuju ze jedu starou cestou kolem rohlenky a langsam tempo nezavodim ale jedu na vejlet
to ultra: jasne napis spis na cvicekve sme sice chodim ale muzu ledacos prehlidnout
nooo ja pojedu kdyz mi stihnou spravit ventilator na chladici, protoze
ted v Inchebe se zadrel alebo co a vyvrela mi voda, kdyz sem dobijal
baterku pred meranim ( byl sem jak amater se 120-kou )
ale tak snad to stihne muj mechoš, protože se tešim
no tady na foru se sand dohodnete na odjezdu z brna protoze tenhle tejden vubec netusim jak a kdy se tady ukazu abach se s vama dohodnul i ja takze se spis pridam nebo pak dojedu az sam ale kolem 10 uz byva ve vyskove docela fronta takze doporucuju odjez z brna tak kolem 8:30 max 9 hodin aby ste tu kolonu stat nemuseli. mi se s ultrem nejak predbezne dohodli ze vyjedem v 8:30 a langsam tempem se doplouzime do vyskova. takze pocitam tak kolem 9:15 by sme mohli bejt na place