tohle uz jsem NEKDE VIDEL : ))

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
jo taaaak, no tak to ti držim palce teda:) ja na to z venku asi seru, to nemá v dnešní době cenu, pokud s tim chci jezdit ve městě a nebát se zaparkovat někde:) Jojo, chodim na DF... Teď už spíš tak jenom pasivně, ale pořád to tam sleduju no:) Ty seš ten typek s těma offroadama, co?Lub!k píše:Jejda, to je dost dlouhej seznam ...![]()
Jsem teprv na začátku, mam ještě dlouhou štreku před sebou.
Např. elektróny, nárazníky "Sporting", lišty, spoiler, laďák, podvozek ... takže je toho dost ...![]()
PS: Nechodíš na DF forum ?
No, tak dělej jak umiš:) On ten offroad myslel asi trochu jinak než jakej máš ty:) Apon teda myslim:) Doroty u kauflandu, cigani.... je hodně duvodu, proč neladit venek:)Lub!k píše:Jojo, to jsem já ... sem si hned myslel, že to budeš ty podle nicku !Já tam taky jen načuhuju, někdy něco písnu, ale nemá to moc cenu, jeep se 142 kW jim nevoní ...
![]()
Možná máš pravdu, taky by mě dost sralo, kdybych si to vymedil a pak mi to nějaká dorota u Kauflandu odřela nebo nedejbože prohla dveře ...![]()
![]()
Ale mam rád "vzteklý" auta, takže Exterier k tomu patří ...
PS: Co jsem si všimnul v podpisu někoho tady na foru, Offroady mu moc nevoní ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |