MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Dohy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vsem ... Barvu to ma .. : ) ale ne takovou jakou bychom chteli vid katy v servise to bude 14dní .. je to proste tak ... vsechno jsme vycistili nez jsme vyjeli vcetne novych svicek ... a proste tam neco neni v poradku mam velke problemy jeste s elektrikou .. mame tech problemu vice co se tyce interieru vozidla o ten pohar tu nejde jde o to ze to auto neni schopne aby to do kvetna vyjelo a bylo ok. to radeji nejedu nikam ... a v klidu to dodelam je nemozne to stihnout delali jsme pres zimu co se dalo ale problemy nas zdrzovaly a ted je proste uz malo casu potreboval bych tak jeste 2 mesice tvrde prace aby to bylo ok. Bez laku.. nebo tak.. nejsou to zadny keci je to pravda ,zacal jsem na aute makat 7.12 v patek a jeste nejsme na konci . Rezervaci rusim .
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
je to tak .... pickupem ??... mno .. to asi fakt ne ... sere me to ale to nejde... sef by me zabil uz ted nadava : ) mnoMIKI-GT píše:Můžu potvrdit..makalo se na tom celkem dost.. a pořád tam je x věcí co nejsou hotový..a když už to tak nějak dohy drží v tajnosti tak je škoda tam dojet s polododělaným autem..
ja bych na takovej sraz, kde se ceka "odhaleni" asi jela se kouknout jinym autem... pokecat,odreagoat se... clovek ma fakt aj pocit ze se maka... ale aj ho sere ze nemuze uz vyjet
ale nez problemy u sefa, tak radsi nikam ... a jeste ladit
nebo se s nekym svest?
ale nez problemy u sefa, tak radsi nikam ... a jeste ladit
nebo se s nekym svest?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je jasný, ale s někym se svést by šlo, ne...Dohy píše:je to tak .... pickupem ??... mno .. to asi fakt ne ... sere me to ale to nejde... sef by me zabil uz ted nadava : ) mnoMIKI-GT píše:Můžu potvrdit..makalo se na tom celkem dost.. a pořád tam je x věcí co nejsou hotový..a když už to tak nějak dohy drží v tajnosti tak je škoda tam dojet s polododělaným autem..
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to rekl jinak : VSECHNO V TUNINGU JDE , KDYZ MAS PRACHY , proste uz nezbyl cas a tak punto nepojede se spatnym motorem atd atd atd na sraz jiny auto nemam a tak nejedu , pickup je sice O.K. ale nemohu s nim pres pul CR! je mi to lito ale je to tak... varianta druha , svest se s nekym .... je jedine Vencapunto z praglu ci trino ale to se jeste projedna a uvidi !
-
- Fiaťák
Cau Dohy,mám pro tebe nabídku,když zaplatíš pivo,můžeš jet se mnou.Stačí se dopravit do Loun.JardaDohy píše:ja bych to rekl jinak : VSECHNO V TUNINGU JDE , KDYZ MAS PRACHY , proste uz nezbyl cas a tak punto nepojede se spatnym motorem atd atd atd na sraz jiny auto nemam a tak nejedu , pickup je sice O.K. ale nemohu s nim pres pul CR! je mi to lito ale je to tak... varianta druha , svest se s nekym .... je jedine Vencapunto z praglu ci trino ale to se jeste projedna a uvidi !