MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) ivo89
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda,s letnymi(tieto) je auto uskakanejsie,cize ked su na ceste vyjazdene kolaje od inych aut tak ma to do nich vtiahne aj ked nechcem... robi to ta sirka pneu ale zasa ked je cesta pekna tak v zakrutach uteciem aj "nadejnym pretekarom" co si povedia: 1,2-ka ha! to je nic,,,zrazu chlapec v zakrute nechape preco som mu utiekol tak daleko Clovek si na to tahanie do kolaji zvykne ale musim davat pozor,ked drzim volant jednou rukou aby ma to neprekvapilo:) Ten naraznik mi ani nespominajte sedel som v kaviarni s frajerkou asi hodinku,ideme k autu a prve co mi padne do oci je naraznik! nejaky amaterko mi nacuval do zadku a isiel prec (( a o tom ubytku vykonu: skusal som to porovnat s takym istym puntom ale kolesa mal original a pri rozbehu som zaostaval na dlzku od prednych svetiel po soferove dvere,takze nic moc rozdiel
Neskor poforim aj hudbu- vsetky repraky vymenene za sinuslive+zosilnovac 5-kanal sinuslive+subwoofer Hertz a predne dvere+kufor vytlmene asfaltovymi pasmi
Neskor poforim aj hudbu- vsetky repraky vymenene za sinuslive+zosilnovac 5-kanal sinuslive+subwoofer Hertz a predne dvere+kufor vytlmene asfaltovymi pasmi
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jj presne o to ide. Tiez zvyknem drzat volant len jednou rukou a je to fakt dost citit ked to auto zacne niekam tahat. Tiez si myslim, ze sa na to da zvyknut, a skusim si na to zvyknut
No, narazniky.. to je kapitola sama o sebe.. mne za rok drbli do auta 6x, z toho 5x naraznik.. uz mam pripravene nove, nastriekane, cakaju pokial ich nahodim na auto.
Inak, pekne Punto Chystam sa aj ja na folie, dakedy
No, narazniky.. to je kapitola sama o sebe.. mne za rok drbli do auta 6x, z toho 5x naraznik.. uz mam pripravene nove, nastriekane, cakaju pokial ich nahodim na auto.
Inak, pekne Punto Chystam sa aj ja na folie, dakedy
Punto MK2 1.2 8V ELX
to je fakt, bud nic nevidim pres clonitko a nebo pres slunko chce to proste dobre bryleArrow79 píše:Jo, ten je velmi fajn, hlavne pri Punte. Dost prazi slnko do oci popri clonitkach. Celkovo tie clonitka su nie moc idealne navrhnute..
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
V kazdom meste sa najde debko, ktory ti to da strhnut a mozno aj s pokutou, kazdopoadne je to zakazane, cajtom sa radsej vyhybaj ako ja ja mam folie vsade a zatial som na takeho cajta nenatrafil, ale kto vie, mozno ma coskoro zastavia a budem zas "odhaleny"
Btw, hadzanie, pri nerovnosti na ceste mozem len potvrdit, na aute som mal najskor 185/65/14, islo to krasne, zimaky boli 165/60/14 a islo to este lepsie no a teraz mam 195/50/15 a hadze to, clovek si zvykne, spociatku som sa vsak aj celkom zlakol ci nemam nieco s čapmi alebo dokonca s napravou, ale zistil som ze je to sirkou pneu, no co uz...
Btw, hadzanie, pri nerovnosti na ceste mozem len potvrdit, na aute som mal najskor 185/65/14, islo to krasne, zimaky boli 165/60/14 a islo to este lepsie no a teraz mam 195/50/15 a hadze to, clovek si zvykne, spociatku som sa vsak aj celkom zlakol ci nemam nieco s čapmi alebo dokonca s napravou, ale zistil som ze je to sirkou pneu, no co uz...
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98