HELP - Odvzdušnění brzdové soustavy
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Odvzdušnění brzdové soustavy
Ahoj kolegové, mám Punto 1.2 8V, r.v. 2003 a chystám se na výměnu brzdové kapaliny. V jakém pořadí se, prosím, odvzdušňuje (u Opela mám : levé zadní, pravé zadní, levé přední a nakonec pravé přední). Děkuji moc za radu!!!
- Reklama
-
- Znalec
-
- Znalec
Re: HELP - Odvzdušnění brzdové soustavy
Brzdy to je jasné ale spojku ak si nerobil tak skús pozrieť staršie témata už sa to tu riešilo a nie je to až také jednoduché treba na to dvoch a nie je tam odvzdušnovák a odvzdušnuje sa to povitiahnutím spojkovej hadice.THornych píše:Ahoj kolegové, mám Punto 1.2 8V, r.v. 2003 a chystám se na výměnu brzdové kapaliny. V jakém pořadí se, prosím, odvzdušňuje (u Opela mám : levé zadní, pravé zadní, levé přední a nakonec pravé přední). Děkuji moc za radu!!!
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Plecháč Tony
- Zkušenej Fiaťák
Měl bych dotaz, jestli je nutné přesně dodržovat tento postup na odvzdušnění :http://punto.mysteria.cz/brzod.htm ? U nějakých pár aut jsem to dělal tim stylem, že jsem naplnil nádobku, povolil odvzdušňovací ventil a šlapal a žádný nádobky 30cm nebo kolik nad ventil jsem nedával a vždy to fungovalo..
Tá nádobka je tam na to ked to robíš sám a nemá ti kto povoliť a dotiahnuť odvzdušnovákPlecháč Tony píše:Měl bych dotaz, jestli je nutné přesně dodržovat tento postup na odvzdušnění :http://punto.mysteria.cz/brzod.htm ? U nějakých pár aut jsem to dělal tim stylem, že jsem naplnil nádobku, povolil odvzdušňovací ventil a šlapal a žádný nádobky 30cm nebo kolik nad ventil jsem nedával a vždy to fungovalo..
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Plecháč Tony
- Zkušenej Fiaťák