teplota vody
Moderátor: peta.smolik
teplota vody
Mohl by mi nekdo poradit, ukazatel teploty mi z ničeho nic začal ukazovat chvili že se voda hřeje ale né ješte vaří a po nepatrné chvíli padá na prostředek a tak stále kolísá. Vyměnil jsem čidlo ale je to stále stejné, přičemž voda nemá ani 90°C, nemá někdo s tímto zkušenost, kde hledat závadu zda je to v budíku či kabelu.
- Reklama
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: teplota vody
cas píše:Mohl by mi nekdo poradit, ukazatel teploty mi z ničeho nic začal ukazovat chvili že se voda hřeje ale né ješte vaří a po nepatrné chvíli padá na prostředek a tak stále kolísá. Vyměnil jsem čidlo ale je to stále stejné, přičemž voda nemá ani 90°C, nemá někdo s tímto zkušenost, kde hledat závadu zda je to v budíku či kabelu.
mrkni na termostat..pokud ti to dělá třeba ve městě tak to bude ono.. taky mi to dělalo když jsem jel ve městě že voda je ohřátá a jak jsem jel chvíli někam bez zastavování tak to kleslo.. někdy když jsem jel dálku tak se to skoro ani nepohlo... vyměnil jsem termostat a je klid
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
a kde ho hledat je v hadici nebo někde v motoru. Nad tím jsem též uvažoval neb kdyz tomu dáš otáčky tak se to pohybuje kolem prostředku, když se to jen jede normál lice to jak blbý - tj. delší trasa. Po měste v červenym.
Dále bych se zeptal zda nemáš zkušenost s radiátorem, neb při otočení do tepla je cítit fridex pochvili to zmizí nebo si nato zviknem tak to není tak sítit.
Dále bych se zeptal zda nemáš zkušenost s radiátorem, neb při otočení do tepla je cítit fridex pochvili to zmizí nebo si nato zviknem tak to není tak sítit.
MIKI-GT píše:cas píše:Mohl by mi nekdo poradit, ukazatel teploty mi z ničeho nic začal ukazovat chvili že se voda hřeje ale né ješte vaří a po nepatrné chvíli padá na prostředek a tak stále kolísá. Vyměnil jsem čidlo ale je to stále stejné, přičemž voda nemá ani 90°C, nemá někdo s tímto zkušenost, kde hledat závadu zda je to v budíku či kabelu.
mrkni na termostat..pokud ti to dělá třeba ve městě tak to bude ono.. taky mi to dělalo když jsem jel ve městě že voda je ohřátá a jak jsem jel chvíli někam bez zastavování tak to kleslo.. někdy když jsem jel dálku tak se to skoro ani nepohlo... vyměnil jsem termostat a je klid
Mám podobný problém - vyměnil jsem termostat i čidlo a teď to funguje tak nějak obráceně... nastartuju - je to na polovině - ujedu 1 km a je to zaražené v črveném poli - ale voda nevaří. Pak stačí jen někde zastavit, vypnout motor a je to na polovině a funguje normálně tak nevím ...cas píše:Mohl by mi nekdo poradit, ukazatel teploty mi z ničeho nic začal ukazovat chvili že se voda hřeje ale né ješte vaří a po nepatrné chvíli padá na prostředek a tak stále kolísá. Vyměnil jsem čidlo ale je to stále stejné, přičemž voda nemá ani 90°C, nemá někdo s tímto zkušenost, kde hledat závadu zda je to v budíku či kabelu.