POMOC - pískání a kouř
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
POMOC - pískání a kouř
Tak jsem po půl roce vytáhnul cabrio, že ho zkusím natočit, ale po nastartování se ozývalo strašný pískání a z pravý strany jak jsou klíňáky vycházel kouř. Zkusil sem sáhnout na ty spodní kola a byly úplně vřelý, jako kdyby na nich prokluzoval řemen, je to zadřená vodní pumpa? poraďte, jinak puntík je rok 96.
- Reklama
Re: POMOC - pískání a kouř
vodná pumpa nie predpokladám že máš motor 1,2 a tam je vodná pumpa v rozvode najskôr zarezlá kladka ! rozobrať a vymeniťKofrukt píše:Tak jsem po půl roce vytáhnul cabrio, že ho zkusím natočit, ale po nastartování se ozývalo strašný pískání a z pravý strany jak jsou klíňáky vycházel kouř. Zkusil sem sáhnout na ty spodní kola a byly úplně vřelý, jako kdyby na nich prokluzoval řemen, je to zadřená vodní pumpa? poraďte, jinak puntík je rok 96.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
majco píše:co kecáš diť ti to už jeloDohy píše:ty voe tak to je hukot... to ti neporadim ... doufam ze me neceka neco podobnyho... chci v sobotu vyjet s autem po Pul roce.. stani ..
hm .. na volnobeh : ) bojim se brzd aby nebyly kously.. nebo pistky.. a takovy ty veci a MIKI gt ten me jen strasi tohle tamhleto ...
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jo řikal.Já jezdim pořád,jen momentálně ne,bo nemůžu.Dohy píše:Vencapunto píše:Zkus všechny řemenice ručně rozhejbat,některá bude ztuhlá nebo zarezlá.To máte z toho že vám auta stojej v garáži,místo toho aby jezdily
rikal jsi neco lestenko ??? ze ty ted jezdis
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird