tak jako ja myslel ze to tam udelas, zamlouvalo se mi to (jedinecnost= dokonalost )Vencapunto píše:Jo a zase si mi nasadil brouka do hlavy ohledně toho co sem chtěl udělat a neudělal,ale možná udělam
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Vencapunto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se byl podívat na auto,který mělo bejt už skoro hotový a ouha.Auto na place tak jak sem ho tam přivez.Hned výmluvy že cosi támhe a tohle.Tak sem je upozornil že pokud na tom okamžitě nezačnou dělat tak beru auto a jedu jinam.Za půl hoďky měli dílnu volnou a punťa v ní.Jedu tam k večeru na kukačku,kdyžtak udělam nějaký fotos.Koukam že je to všude stejný.Jak někoho k něčemu nedokopeš tak tak se na tebe vysere.Začínam z toho mít blbej pocit,snad to nezkurvěj,protože o tahanice s někym fakt nestojim
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ty jo no držim ti palce,ať máš dostatečný nervy
přesně jak říkáš:když někoho k něčemu nedokopeš,tak se nic neděje,to už jsem poznala několikrát co týče auta,vlastně i jinak.
Nesnášim to,máš dojem jak se na tom maká,pak tam přijedeš a je ti do breku,že se na to ani nešáhlo.
Kdyby to teda vyšlo,tak to stíháš na Rozkoš,viď?
Těšim se jak to bude vypadat
přesně jak říkáš:když někoho k něčemu nedokopeš,tak se nic neděje,to už jsem poznala několikrát co týče auta,vlastně i jinak.
Nesnášim to,máš dojem jak se na tom maká,pak tam přijedeš a je ti do breku,že se na to ani nešáhlo.
Kdyby to teda vyšlo,tak to stíháš na Rozkoš,viď?
Těšim se jak to bude vypadat
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
JÁ HO VIDÍÍÍÍÍÍMluckyna píše:
ještě dotázek: prozradíš víc? uvidíme ho taky na Rozkoši?
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mařena to neni.Já to řikat nebudu,když ho někdo pozná tak to bude venku.Jinak dozadu nakonec přecejenom půjde podspoiler od Půlky,protože sme nesehnaly nic rozumnýho.Takže na Rozkoš pojedu s tímhle.Ale bude to asi jen přechodná verze než něco vymyslíme.Jo a konečně sem viděl tu barvu co budu mít a je to docela bombička.Ve stínu vypadá jak černá metla,ale na sluníčku odhazuje modro-zeleno-žlutý odlesky třpytek.Takže pokud se nastříkání podaří tak budu maximálně spokojenej.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird