MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Jony (Emánek)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Jony (Emánek)
Uz v mym ranym detstvi jsem vikendove odpoledne, co ctrnact dni, travil u bedny a tesil se, az opet vyrazi na drahu muj tehdejsi nejvetsi oblibenec v rudym voze se vzepjatym konem na pridi..Neustale vyhraval, zavod od zavodu se jeho mechanici lepsili v konstrukci a nastaveni vozu, ruda strela trhala asfalt, ta moje tohle ale neumi:-)
Nakonec, po prohlednuti mnoha Sportingu v nejruznejsich barvach a vybavach, jsem si to domu pelasil, s dnes uz mym, rudym MK2 Sportingem (Emánkem:)).
O aute je tu popsano mnoho, cili muzu setrit slova, jen zminim klasiku - vyborne sedi v zatackach, na hrbolech to odnasi ledviny a jatra (mimochodem, nektery useky jsou na zalobu proti statu:)), motor se vytaci jedna radost, rizeni je presne, skvela ovladatelnost vozu, skvela stereo soustava, vynikajici, ergonomicka sedadla, akorat uz je pekne spinavej:(
Spotrebu se mi behem 130km cesty domu podarilo sundat z hrozivych bazarovych 9,9km/l (cca.10l/100km) na slusnych 15,7km/l (coz bude necelych 6,4/100km)..
Jedina vec, ktera mi trosku vadi, je tuzsi a min ucinna brzda, ale jsem ted navykly na MeganeII, ktery ma snad nejostrejsi brzdy z dnes dostupne produkce..
Fotky se pokusim dodat behem vikendu;)
Nakonec, po prohlednuti mnoha Sportingu v nejruznejsich barvach a vybavach, jsem si to domu pelasil, s dnes uz mym, rudym MK2 Sportingem (Emánkem:)).
O aute je tu popsano mnoho, cili muzu setrit slova, jen zminim klasiku - vyborne sedi v zatackach, na hrbolech to odnasi ledviny a jatra (mimochodem, nektery useky jsou na zalobu proti statu:)), motor se vytaci jedna radost, rizeni je presne, skvela ovladatelnost vozu, skvela stereo soustava, vynikajici, ergonomicka sedadla, akorat uz je pekne spinavej:(
Spotrebu se mi behem 130km cesty domu podarilo sundat z hrozivych bazarovych 9,9km/l (cca.10l/100km) na slusnych 15,7km/l (coz bude necelych 6,4/100km)..
Jedina vec, ktera mi trosku vadi, je tuzsi a min ucinna brzda, ale jsem ted navykly na MeganeII, ktery ma snad nejostrejsi brzdy z dnes dostupne produkce..
Fotky se pokusim dodat behem vikendu;)
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- wickermanx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
velmi pekne musim pochvalit, skvela kupa, co ta to vyslo?
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Anduril: Interier zatim nemam a ted nevim, kdy se zase dostanu ke slusnymu fotaku;)
btw. jakou mas konkretne barvu ty - oznaceni a cislo??
Shane: Ja nejsem tuningar, auto se mi libi nejvic prave v tyhle puvodni podobe, tak se ho i budu snazit zachovat;)
Jediny, co planuju je italska fanfara, sportovni filtr, nejaky zabezpeceni (bezpecnostni folie, zamek saltrpaky,..) a natrit bubny nacerveno:)
Jinak vybava je plna snad krome klimy:(
Cili sport. volant, sedacky, subwoofer, CD, pocitac, ABS, 6 airbagu a tak:)
Najeto ma asi 130000km, zatim slape paradne..
btw. jakou mas konkretne barvu ty - oznaceni a cislo??
Shane: Ja nejsem tuningar, auto se mi libi nejvic prave v tyhle puvodni podobe, tak se ho i budu snazit zachovat;)
Jediny, co planuju je italska fanfara, sportovni filtr, nejaky zabezpeceni (bezpecnostni folie, zamek saltrpaky,..) a natrit bubny nacerveno:)
Jinak vybava je plna snad krome klimy:(
Cili sport. volant, sedacky, subwoofer, CD, pocitac, ABS, 6 airbagu a tak:)
Najeto ma asi 130000km, zatim slape paradne..
Máte ho i v červené?
MK2 Sporting 1.2 16V 2003
Mam barvu myslim 199/A (Rosso Tiziano?) nebo tak nejak, ale nevim ted presne..nepamatuju si to a auto ted nemam pri ruce.
Naposledy upravil(a) Anduril dne 31 bře 2008, 07:13, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Uz jsem ho cestou domu zadelal dost, ale melo to ten spravnej zavodnickej look:)
Pouzivas nejakej ozivovac na barvu?? Cervena je hrozne nachylna, tak aspon pres leto bych ji trosku dopral:)
Jinac, ty 15'' kola se mejou dost dobre v porovnani se 17'', o duvod vic je tam nechat:)
Pouzivas nejakej ozivovac na barvu?? Cervena je hrozne nachylna, tak aspon pres leto bych ji trosku dopral:)
Jinac, ty 15'' kola se mejou dost dobre v porovnani se 17'', o duvod vic je tam nechat:)
Máte ho i v červené?