Asi dušení :-)
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
Asi dušení :-)
Ahoj, mam takovej dotaz, mam fiat uno 75 i.e. 1.5 L a kdyz jedu treba na ctyrku ci na trojku a prudce primacknu plynovy pedal, tak se jakoby zacen dusit ale chvilku na to se rozjede... tak jestli je to nermalni. Dik za radu
- Reklama
Re: Asi dušení :-)
vycistit vzduchovej filtr. Kamos mel neco podobnyho s pandou a bylo to vejfukem...asi zanesenejFortkiller píše:Ahoj, mam takovej dotaz, mam fiat uno 75 i.e. 1.5 L a kdyz jedu treba na ctyrku ci na trojku a prudce primacknu plynovy pedal, tak se jakoby zacen dusit ale chvilku na to se rozjede... tak jestli je to nermalni. Dik za radu
-
- Začátečník
taky
Já mám taky 15 sx a řeším v podstatě stejnej problém, teď budu měnit origo filtr za k&n, palivák a když ani to nepomůže, tak se vrhnu na cat a lambdu, prej to tím často bejvá
Ahojte
tak skuste vymenit tiefiltre vzduchove a pozriet vyfukove potrubie ale aj tak to asi to nebude.Mne to robilo na mojom une a bol to pretoceny palec na rozdelovaci takze najskor by som vymenil hlavu rozdelovaca lebo ja som to urobil a auto ide vyborne.Ja mam 1,4 i.e S takze to co ste pisali mal som aj ja za problem skuste snad vam to pomoze.Vela zdaru fiataci.
-
- Začátečník
Zdar chlapy mám ten samej problém tomoje vozidlo vynechává motor nejde za plynem motor ve vyšších otáčkách se dusí je toho prostě hodně moc. to co jste říkali vyměnit svíčky nepomohlo a filtrem to už vůbec nebývá/ vzduchovím/ benzínový filtr je demontovaný děláto pořád.bylo nám porazeno zkusit vyměnit snímač škrtící klapky tak se uvidí ale nejdřív koukneme na čerpadlo palivové v nádrži jetli dává potřebné množstvý benzínu kdyby něco tak chlapy napište jestli tento problém vyřešil díky moc s pozdravem Skokan ať ty naše plečky jezdí
-
- Začátečník
pal. čerpadlo???
já to vyřešil tím, že jsem z palivový nádrže vymontoval čerpadlo, a vyčistil ten malej filtr, kterej byl zasr... jak jetel.. a koukal sem na ten bordel, co je na dne, tak doporucuju vycistit.jinak zkus nejdřív vyčistit kontakty na tom čerpadle.
Zdar chlapi už nemužu ja toho fiata prodávam 75i.e jinak uš jsem přišel na problém škytání nechodí za plynem je to prasklá membrána vytahl jsem vrtulku z hadice u sání která tam do cestovala pravdě podobně sama jinak kdoho chce a dá 5 tisíc je jeho sleva možná.Kontakt:Kolbaba Miroslav mobil: 605 762 771 Komňátka okr.Šumperk
Chlapi, mám podobný problém. To, že ten môj sršeň cuká a chcípa pri studenom motore bez sytiča beriem ako štandart, v poslednej dobe sa ale dusí pri pridaní plynu tak do polovice dráhy pedálu aj za tepla. Keď mu dupnem a dám podlahu, tak sa zoberie, inak ale trhá a pridusí ho... A zdá sa mi, ako keby to záviselo od vonk. teploty vzduchu. Čím je teplešie, tým to lepšie ide a menej dusí...
A už fakt neviem, čo mám skontrolovať. Sú vymenené všetky filtre, sviečky, nastavený karburátor vrátane kontroly trysiek, očistené kontakty v rozdeľovači... skúste prosím poradiť, čo by to ešte mohlo robiť...
Díky.
A už fakt neviem, čo mám skontrolovať. Sú vymenené všetky filtre, sviečky, nastavený karburátor vrátane kontroly trysiek, očistené kontakty v rozdeľovači... skúste prosím poradiť, čo by to ešte mohlo robiť...
Díky.
UNO 1000 FIRE, r.v. 89, origo 30.000km, 1. majiteľ, všetko pôvodné vrátané gúm... )))