Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s nesvítící zpátečkou?Díval jsem se a žárovka je v poho,takze problem bude asi nekde jinde,nejspis na čidle.Nevíte kde bych to čidlo našel a jestli je to pakárna ho vyměnit?
Moc díky všem za radu.
Hezký den
Světlo zpátečky
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
Re: Světlo zpátečky
ahoj, čidlo zpátečky najdeš když vlezeš vepředu pod auto, je zespoda na převodovce, cca 30 cm od nárazníku a blíže od středu k řidičovu kolu. je to špunt ve velikosti korkové zátky a vede od něho kablík, ten bývá ulámaný, stačí ho naletovat zpět, čidlu vetšinou nic není.MEZ píše:Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s nesvítící zpátečkou?Díval jsem se a žárovka je v poho,takze problem bude asi nekde jinde,nejspis na čidle.Nevíte kde bych to čidlo našel a jestli je to pakárna ho vyměnit?
Moc díky všem za radu.
Hezký den
www.minimaxa.cz
"je to pozice č.7 Obrázek" - nzobrazuje mi
Nejde mi světlo zpátečky a nevím si rady. Spínač nemůžu najít .Mám JTD 115, nemá někdo funkční obrázek, nebo radu?
Nejde mi světlo zpátečky a nevím si rady. Spínač nemůžu najít .Mám JTD 115, nemá někdo funkční obrázek, nebo radu?
Tak asi se mi nějaký italský de... vrtal v elektrice. Couvačku rozsvěcí spínač zadní mlhovky ... bych ho zabil ! Nemáte někdo schéma elektriky ???