Katy píše:ale co, i mistr tesar se nekdy utne.
proc by nove kolo nemohlo byt sisate/krive???
se aj stalo.
Možnože to bude aj to lebo už sa nám stalo aj to na mojmu chalanovi na brave zle dotiahli kolo a velmi mu to buchotalo už sme mysleli že ma nápravu v vpr... a chvalabohu bolo len zle dotiahnuté
Katy píše:ale co, i mistr tesar se nekdy utne.
proc by nove kolo nemohlo byt sisate/krive???
se aj stalo.
Možnože to bude aj to lebo už sa nám stalo aj to na mojmu chalanovi na brave zle dotiahli kolo a velmi mu to buchotalo už sme mysleli že ma nápravu v vpr... a chvalabohu bolo len zle dotiahnuté
no, to ja resila divne zvuky vepredu na kolech.... a mela jsem povolene srouby. bochalo to kovove, pri brzdeni skripelo.
no a kamosovi takhle jednou upadlo(vylomilo), a to si myslel ze za dva dny mu odeslo lozisko
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
netpumper
Mne to robilo lanko ručnej brzdy ked som kúpil kola 7J 15" tak jedno a to zrovna zadné pravé šúchalo o lanko ručnej brzdy tak som musel kúpiť nové lanko a upraviť to tak aby to pasovalo a je pokoj
Takže záhada je vyriešená neni to nič závažne tým že je ten disk širší tak skrie tak isto o ručnú brzdu a chvílu to ešte bude škrieť no a ak by to neprešlo tak mi to vymení.
netpumper píše:Takže záhada je vyriešená neni to nič závažne tým že je ten disk širší tak skrie tak isto o ručnú brzdu a chvílu to ešte bude škrieť no a ak by to neprešlo tak mi to vymení.
Stačí ked rukou zmeníš trasu toho bovdenu nech sa ti neprederie o koleso lebo budeš musieť kúpiť nové lanko ako ja