Problem so zaradenim rychlosti

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
mino
Začátečník

Problem so zaradenim rychlosti

Příspěvek od mino »

ahojte, chcem sa informovat o tom, ze niekedy mi ide tazko zaradit "jednotka a dvojka", nikedy ju tam musim doslova natlacit. inokedy to ide lahucko ako nic. neviem co je s tym, ak mal niekto podobny problem dajte prosim vediet. dik
Punto Sporting MK1 6 speed...
Reklama

stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

odesly kuzelovy spojky na synchonech...musim radit s meziplynem nebo zastavit....taky musim davat 1cku az kdyz zastavim...
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Plecháč Tony
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Plecháč Tony »

Jojo, 1 jde jen po zastavení a navíc ještě musím občas pustit spojku a znovu sešlápnout a až pak jde. Ale nevím jestli je to vada. U naší fábie to dělá to samé ;)
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

je to vada...
mne ide radit takmer hocikedy hocico :wink:
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Oli
Fiaťák

Příspěvek od Oli »

podl eme to synchrony nebudou spis to vypada na nakouslou spojku (ložisko, přitlačak) nebo malo oleje v prevodovce (divili by ste se ale obcas je potreba dolej nebo vymenit zadna dozivotni napln neni protoze to driv utece nez to schnije a jezdite nasucho :D ) takze zkontrolovat olej kdyz nepomuze tak spojku (obcas pomuze promazat i tahla tuk nevydrzi vecnost
Plecháč Tony
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Plecháč Tony »

U toho punta by to tou spojkou i mohlo bejt. Občas se mi stane, když třeba popojíždim nebo parkuju a mam tam rychlost a sešlápnu spojku a zastavim tak se motor trošku přidusí, jak kdybych spojku sešláplou neměl a chtělo by to chcípnout. Ale jen se to tak trošku zaškube a nechcípne to...
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem so zaradenim rychlosti

Příspěvek od mafi »

mino píše:ahojte, chcem sa informovat o tom, ze niekedy mi ide tazko zaradit "jednotka a dvojka", nikedy ju tam musim doslova natlacit. inokedy to ide lahucko ako nic. neviem co je s tym, ak mal niekto podobny problem dajte prosim vediet. dik
rychlo vymen spojku ja som mal ten isty problem ,len som sa nato vykaslal a potom som nemohol zaradit ziadnu rychlost
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Zamčeno

Zpět na „Punto - motor“