MOJE PUNTO 1-Ukažte ta svoje;) - Petan20

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Petan20
Začátečník

Příspěvek od Petan20 »

no to jsem zjistil jak se mění ty polohy někdy to svítí ale povětšinu ještě problikává a už jsem najel nějakých 30 na to ale tak už to začíná svítit častějc než zhasínat ale ještě mi chybí do červené kousek takže počítám těch 30 ještě určitě noo 20 ale tak odhadem za 500 jsem najel nějakých 220km což je dobrééé velmi pěkné já mám problém najet 100km za měsíc ... tak jsem tedka pro zjištění jezdil fákt jak divej až natankuju tak budu rád že nemusím tolik jezdit hehe fákt jsem to táhnul snad i na poštu kterou mám hodně malý kousek od baráku hehe.... nooo jinak Káťo co mám dělat v techničáku mám napsanou 1.3 což jako nevím co je za kravinu Punto se 1,3 nedělali mám SX 75 ... ale mělo by tam být napsáno 1.2 né ? mě je to jako fukna ale kvůlu pojistce atd. jinák jsem koukal na ty repra na dveře a musím sehnat nějaké ty doorboardy jsem zjistil ... ale tak tedka mě to netrápí ... :-)ještě ale nevíš cenu ?
Reklama

Petan20
Začátečník

Příspěvek od Petan20 »

2 Katy : Tak zachvilku budeplato narýsované, v kompu ještě něco udělám přidam tam nějaké kravinky a asi se to bude jemně spojené se SW v zádu plastem jen nevím přesně ta technoligie jak se vylejvá tuším že dát látku a pak to potřít něčím co to zpěvní a udělat formu ... (Plato na repra) když se budou plata líbit mohu je dělat pak na zakázku ...když si někdo nebude chtít mastit ruce jasně že pak ukážu fotografie ... jinak tady je úplně první fotka kterou jsem dostal od předchozího majitele hih hrůza já vím :D ale tak co Obrázek Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

hmm, tak koukni sem: http://punto.mysteria.cz/fiat.htm
taky 1,3 nikde nevidim. a co mas ve velkym v ccm?, za 1,2..co dal za cisla?to nekdo asi zaorouhlil :lol:
jinak na tom odkazu najdes ruzne navody a rady "jak na co" ;)

nu, i ja mela kdysi seriovku, a jeste s oranz.blikrama :twisted:
platicko pak hod.
a vypada to ze uz mame tady "obsah" na spešl tema v sekci "nase punta" ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Petan20
Začátečník

Příspěvek od Petan20 »

No děkuji to znám tuhle stránku jinak ... asi jo přesunu jsem už jinam do místnosti hehe... jinak prosím Tě 1242 cmm to i blbej zaokrouhlí na 1.2 přeci néé ??? a mě tam napíšou 1.3 to nechápu .... ale tak co nikdo se v tom pídit asi nebude .... jinak už teda vybírám ten podvozek ...v pátek by mi měla dorazit barva na brzdy ... tak je budu stříkat ... do červena ...a za 2 tejdny příjde výplata tak se rozšoupnu hehehe :D ... ale kruci už bych měl šetřit na dovolenou mě přítelkyně zmastí až zjistí že nemám ani Kč ale Punto má všechno hehe
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Ať si zvyká :lol: punto je přednější :wink:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Petan20
Začátečník

Příspěvek od Petan20 »

já si taky myslím :lol: ale né to jsem slíbil tak už musím házet drobné do prasete heh
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

hi , bych takovy pritele taky brala... :lol:
jinak tak : at si zvyka ;)

tak ja to nejak rozdelim do new tematu a ty pak udelej new foto ;)

jinak na tu pojistovnu samozrejme 1,2 . stejne v tabulkach nic jineho nemaj (jako 1,3) :!:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Petan20 píše:No děkuji to znám tuhle stránku jinak ... asi jo přesunu jsem už jinam do místnosti hehe... jinak prosím Tě 1242 cmm to i blbej zaokrouhlí na 1.2 přeci néé ??? a mě tam napíšou 1.3 to nechápu .... ale tak co nikdo se v tom pídit asi nebude .... jinak už teda vybírám ten podvozek ...v pátek by mi měla dorazit barva na brzdy ... tak je budu stříkat ... do červena ...a za 2 tejdny příjde výplata tak se rozšoupnu hehehe :D ... ale kruci už bych měl šetřit na dovolenou mě přítelkyně zmastí až zjistí že nemám ani Kč ale Punto má všechno hehe

taky mam 1242 to je nejsilnejsi verze 1.2Ky. pak uz jedine 16V.. ale taky mam v TP 1.3 ;) njn neresim :wink: ty mas 1.2 75SX ???? To je pak 16v ne ?
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

16V ma marty a to je 85, a taky ELX ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Tak já mám tak 1.2ku 1242 a mám v techničáku taky 1.3 :)
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Taky černá metla, tay v klubu celkme v zácnost, ale v mym reginu (Broumovsko) jich tu černejch je, akorát tu nikdo z nich není.
Jinak s tou spotřebou, mě za 500,- vychází 300km do půlky rezery, ale tak to asi záleží na tom jak dlouhý jezdíš trasy a hlavně za kolik je tam u vás benzín (tady u nás momentálně 29,- ; )
Dej pak určitě fotku, jak spravíš repro do předních dveří, sem zatim aspon vyměnil ty chrastítka v palubce za vejšky, ale tak je jasný že to není vono :)
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Dohy píše:
Petan20 píše:No děkuji to znám tuhle stránku jinak ... asi jo přesunu jsem už jinam do místnosti hehe... jinak prosím Tě 1242 cmm to i blbej zaokrouhlí na 1.2 přeci néé ??? a mě tam napíšou 1.3 to nechápu .... ale tak co nikdo se v tom pídit asi nebude .... jinak už teda vybírám ten podvozek ...v pátek by mi měla dorazit barva na brzdy ... tak je budu stříkat ... do červena ...a za 2 tejdny příjde výplata tak se rozšoupnu hehehe :D ... ale kruci už bych měl šetřit na dovolenou mě přítelkyně zmastí až zjistí že nemám ani Kč ale Punto má všechno hehe

taky mam 1242 to je nejsilnejsi verze 1.2Ky. pak uz jedine 16V.. ale taky mam v TP 1.3 ;) njn neresim :wink: ty mas 1.2 75SX ???? To je pak 16v ne ?
1,2 75 je 4bod 8v,16v je 85
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

ahaaa...
Petan20
Začátečník

Příspěvek od Petan20 »

No Dohy... ale ty ho máš fákt skvostné něco podobného si představuju ale kopírovat Tě nebudu :-) ... jinak jj je to 75 a tuším že 8V, a dneska už vyřešeno na pojistce takže mě to netrápí ... už jestli 1.3 nebo 1.2 hehe ...

joo s tou spotřebou noo právě že jezdím jen ve městě a vyšlo mi tak 250km za 500 no necelých ale mimo město by to vyšlo no na těch 300 až něco

jinak tu černou metlu jsem sháněl fákt dlouho, spousta Punt byla ale já prostě dooufal v to že najdu černou a heuréka za 30 000 dokonce jsem se ani nebránil hehe... a auto už je prohlídlý takže jen taková ta základní vyměnena ale rozvody atd. už jsou udělané od majitele přední náprava taky a no tedka ještě doopravím ty puky v zádu ...a uvidím nejdřív chci vychytat takové ty maličkosti někde chybí nějakej šroubek hehe a ták tak to dodělat vypucovat to až bude teplo páč zima mě už celkem s...e a mohlo by se něco začít dít ...
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

TYHLE FOTKY JSOU MINULOST :wink:, jinak Ti dekuju ...
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“