TUNING - zvýšení tlaku v turbu
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TUNING - zvýšení tlaku v turbu
AHOJ PUNTACI,CHTEL BYCH SE ZEPTAT,JESTLI LZE ZVYSIT TLAK TURBA?
NASEL JSEM JEDEN ODKAZ,ALE NENI TO TAM DOBRE ROZEPSANY,PISI TAM,ZE SE TLAK ZVEDNE O 0,2,ALE JE TO OVLADANY SPINACEM.NEBO JAK TO UDELAT,ABY TURBO SPINALO DRIVE.RV 94 DIKY ZA RADY
SOKOLIK 1,7 TD 51KW
NASEL JSEM JEDEN ODKAZ,ALE NENI TO TAM DOBRE ROZEPSANY,PISI TAM,ZE SE TLAK ZVEDNE O 0,2,ALE JE TO OVLADANY SPINACEM.NEBO JAK TO UDELAT,ABY TURBO SPINALO DRIVE.RV 94 DIKY ZA RADY
SOKOLIK 1,7 TD 51KW
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: TURBO 1.7 TD
bud rad ze ti motor slapeSOKOLIK píše:AHOJ PUNTACI,CHTEL BYCH SE ZEPTAT,JESTLI LZE ZVYSIT TLAK TURBA?
SOKOLIK 1,7 TD 51KW
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
TURBO 1,7TD
MOTOR SLAPE VELMI DOBRE,ALE ZNAS TO,CLOVEK CHCE TROCHU VIC NEZ ORIGO.MOJE 51 JEDE SLUSNE,MEL JSEM FELICII 1.6 A TODLE JE O DOST LEPSI A HLAVNE MIN ZERE(5,5L)JEN JE SKODA,ZE TO NEMA DELSI PREVODOVKU,TOCI TO DOST NA 100KM/H KOLEM 3000 OT/MIN,ALE ZASE TOTAHNE,KOPEC NEKOPEC. JINAK JSEM S NIM SPOKOJENY.KDYZ HO NASARTUJES,MAS TAKY NIZKE OTACKY (500)?STACI DVAKRAT PROSLAPNOUT A JE TO OK (900).STRYC MA TIPO 1.9 TD A TAHNE MU TURBO OD ZACATKU,ALE NEVI JAK MU TO UDELALI ZNAMY,PROTO SHANIM INFORMACE TADY V KLUBU
SOKOLIK
SOKOLIK
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
TURBO 1.7 TD
KDYZ TO NASTARTUJU,TAK TAM JE NECO MALO PRES 900 A PO CHVILI TO STICHNE A JE TAM TAK 950.NEVITE O NEJAKE PEKNE STRANCE,KDE BYCH SEHNAL POPIS A FUNKCI TURBA?DIK SOKOLIK
TURBO 1.7 TD
Nazdarek fiataci,chtel bych se zeptat,jestli nevite,kam se da napojit budik na tlak turba?Ja mam pouze kontrolku na max tlak. mam 1.7 td,rok 94,dik
TURBO1.7 TD
Koukal jsem na el. schema v punto-mysteria a je to navedeny na spinac.Nasel jsem,jak se to da zvysit tlak o 0,2,ale potrebuju vedet,kam pichnout ten budik,abzch videl,jaky je tam tlak.Nevite,kolik tlaci turbo.Slisel jsem,ze kolem 0,9.dik
Re: TURBO1.7 TD
Mozna budu kecat, ale u 1,7 turbonafty by to melo tlacit v serii 0,65 baru. Turbobenaly kolem 1,3 baru.SOKOLIK píše:Koukal jsem na el. schema v punto-mysteria a je to navedeny na spinac.Nasel jsem,jak se to da zvysit tlak o 0,2,ale potrebuju vedet,kam pichnout ten budik,abzch videl,jaky je tam tlak.Nevite,kolik tlaci turbo.Slisel jsem,ze kolem 0,9.dik
Hustokrutost
TURBO 1.7 TD
0,65 SE MU ZDA MALO.BRACHA MA TAKY 1.7 TD A NA BUDIKU MA
0-0,6-1,2 A OD 1-1,2 JE TO CERVENE.TU KONTROLKU TAM MA JEN
E-PACK,JINAK TAM JE KLASICKY BUDIK A VEDLE JE BUDIK NA TLAK OLEJE.KDYZ JE MOTOR OHRATY A :DAVAM MU: SVITI MI SKORO PORAD.MYSLIM SI,ZE JE TO DOBRE,ZE TURBO FOUKA NA PLNO.
0-0,6-1,2 A OD 1-1,2 JE TO CERVENE.TU KONTROLKU TAM MA JEN
E-PACK,JINAK TAM JE KLASICKY BUDIK A VEDLE JE BUDIK NA TLAK OLEJE.KDYZ JE MOTOR OHRATY A :DAVAM MU: SVITI MI SKORO PORAD.MYSLIM SI,ZE JE TO DOBRE,ZE TURBO FOUKA NA PLNO.