MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Vencapunto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
Dohy ty pořád skoumáš ceny,jestli chceš supr za slušný prachy ,tak už jsem ti tip dal,tak co pořád sakra skoumáš?Jednej at uděláš z toho matáka zajímavý color.Jinak máš slušně našlápnuto a jestli dáš lak udělat nějakému neználkovi,těžko budeš vracet co se ti nebude líbit.Dohy píše:Vencapunto píše:Tak prej má jednu perlu s odleskem modrý a zelený a má jí na motorce,tak sem na to zvědavej
a CENA ?
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jak bych ti to rekl .... jsem ODOST NA PRED NEZ TY ... : ) tohle uz mam defakto za sebou pochop to jak chces : ) JAK SE RIKA RYCHLE LEVNE DOBREromcasladky píše:Dohy ty pořád skoumáš ceny,jestli chceš supr za slušný prachy ,tak už jsem ti tip dal,tak co pořád sakra skoumáš?Jednej at uděláš z toho matáka zajímavý color.Jinak máš slušně našlápnuto a jestli dáš lak udělat nějakému neználkovi,těžko budeš vracet co se ti nebude líbit.Dohy píše:Vencapunto píše:Tak prej má jednu perlu s odleskem modrý a zelený a má jí na motorce,tak sem na to zvědavej
a CENA ?
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
kdopak je Romcasladky?Dohy píše:jak bych ti to rekl .... jsem ODOST NA PRED NEZ TY ... : ) tohle uz mam defakto za sebou pochop to jak chces : ) JAK SE RIKA RYCHLE LEVNE DOBREromcasladky píše:Dohy ty pořád skoumáš ceny,jestli chceš supr za slušný prachy ,tak už jsem ti tip dal,tak co pořád sakra skoumáš?Jednej at uděláš z toho matáka zajímavý color.Jinak máš slušně našlápnuto a jestli dáš lak udělat nějakému neználkovi,těžko budeš vracet co se ti nebude líbit.Dohy píše:
a CENA ?
ja mela za to ze "Bobika"... ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Fiaťák
Jasně Katy,máš pravdu,Dohy ani neví komu píše.To je jméno mého syna,já se musel takhle přihlásit,jelikoš jsem pod svým jménem již na jiném foru.Jinak možná mi ta Rozkoš vyjde,těším se na pokec.Zdraví JARDA=BOBIKAKaty píše:kdopak je Romcasladky?Dohy píše:jak bych ti to rekl .... jsem ODOST NA PRED NEZ TY ... : ) tohle uz mam defakto za sebou pochop to jak chces : ) JAK SE RIKA RYCHLE LEVNE DOBREromcasladky píše:Dohy ty pořád skoumáš ceny,jestli chceš supr za slušný prachy ,tak už jsem ti tip dal,tak co pořád sakra skoumáš?Jednej at uděláš z toho matáka zajímavý color.Jinak máš slušně našlápnuto a jestli dáš lak udělat nějakému neználkovi,těžko budeš vracet co se ti nebude líbit.
ja mela za to ze "Bobika"... ?
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: