manuál
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Fiaťák
-
- Fiaťák
V knihkupectvích lze zakoupit So wirds gemacht H.R.ETZOLD Fiat Seicento ab3/98,Cinnquecento von 2/93 bis 3/98.
Bohužel je to debilní kniha , s návody např. Gummimanschetten der Gelenkwellen prufen - podívejte se na ně zda nejsou porušeny.
Nastává zřejmě doba , dej si auto do servisu a přejímací servisní technik nám decentné vysvětlí, že pokud nám se zdá, že by bylo zapotřebí vyměnit svíčky, on je názoru vyměnit motor.
V rámci demokracie si můžeme vyzkoušet několik servisů, abychom se dopátrali nejlevnějších služeb, osobního přístupu jednání a technického vysvětlení .
Bohužel je to debilní kniha , s návody např. Gummimanschetten der Gelenkwellen prufen - podívejte se na ně zda nejsou porušeny.
Nastává zřejmě doba , dej si auto do servisu a přejímací servisní technik nám decentné vysvětlí, že pokud nám se zdá, že by bylo zapotřebí vyměnit svíčky, on je názoru vyměnit motor.
V rámci demokracie si můžeme vyzkoušet několik servisů, abychom se dopátrali nejlevnějších služeb, osobního přístupu jednání a technického vysvětlení .
Tak tuhle knížku mám už nějaký rok taky doma. Bohužel jsem se taky napálil, protože je tam napsáno Seicento od 3/98, ale zapoměli tam napsat že jen do 9/2000. Kniha totiž neobsahuje novější model 1,1MPI kde byly provedeny podstatné změny na motoru a dalších částech vozidla. Servisní intervaly, svíčky, řídící jednotka atd. jsou jiné. Objednával jsem to přes internet a nebylo možné ověřit co kniha (ne)obsahuje. Tak mě knížka poslužila akorát jako návod jak se něco odmontuje například kde jsou schované šroubky nebo příchytky. Jo a je to v němčině, ale to jsem vědel.velechovský václav píše:V knihkupectvích lze zakoupit So wirds gemacht H.R.ETZOLD Fiat Seicento ab3/98,Cinnquecento von 2/93 bis 3/98.
Panda 1.2 r.2018
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
-
- Fiaťák
Návod k použití dodaný s autem obsahuje bohužel většinou odkaz "obraťte se na nejbližší autorizovaný servis.
Např. pro výměnu stírací gumičky stírače zadního okna se dozvíte :
"sundejte krytku šroubu stírače, stěrač odmontujte a namontujte nový".
Přičemž ona stírací gumička se dá zcela lehce vytáhnout a nasunout nová.
To co bychom v naší amatérské péči o auto potřebovali zřejmě není k dispozici a asi nebude.
Např. pro výměnu stírací gumičky stírače zadního okna se dozvíte :
"sundejte krytku šroubu stírače, stěrač odmontujte a namontujte nový".
Přičemž ona stírací gumička se dá zcela lehce vytáhnout a nasunout nová.
To co bychom v naší amatérské péči o auto potřebovali zřejmě není k dispozici a asi nebude.
-
- Fiaťák
Návod k Seicentu 0.9 celý v slovenskom jazyku a formáte PDF môžte stiahnuť tu