Náhradný klúč

Autoservisy, údržba, náhradní díly, vrakoviště, obchody

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Sonux
Fiaťák

Náhradný klúč

Příspěvek od Sonux »

Ahojte,
mám taký menší problem, kúpil som si auto z autobazaru a malo len 1 klúč. Teraz si chcem dať spraviť k nemu ešte náhradný. Tak u nás kde robia náhradne klúče v Ružomberku a v Liptovskom Mikuláši mi povedali že na Punto r.v. 2000 sa im nedá spraviť kópiu. Tak som volal do Fiatu a tam mi povedali cenu cca 5000sk!!. Nepozná niekto nieco vo svojom meste kde by bolo možné spraviť kópiu klúča, lebo 5000sk sa mi zdá celkom dosť...vopred dik za kazdu info
Fiat Punto mk2a
Reklama

peter petrus
Fiaťák

Příspěvek od peter petrus »

Nemáš strach že tým chýbajúcim kľúčom ti Punťa ukradnú?
Punťo II.1,2 44kw r.v.03 LPG
pietro v
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pietro v »

Nekupoval si auto náhodou v Acku ?
Sonux
Fiaťák

Příspěvek od Sonux »

kupoval som ho z noveho sveta z Banskej Bystrice, mam ho zatial pol roka a este ho neukradli, myslim ze Fiaty sa nejak nekradnú...
Fiat Punto mk2a
pietro v
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pietro v »

lebo ja som kupoval v Acku a tiez mi dali len jeden kluc, navyse nemam od centralu ovladacku takze otvaram si klucom. Tiez potrebujem dat spravit. lebo ked sa mi zlomi kluc alebo ho stratim tak :twisted: Fiaty sa sice moc nekradnu no moc by som sa na to nespoliehal. Minule v BA ukradli Hyundai. V blizkej dobe idem do Fiatackeho servisu, tak ked tam budem tak sa ich na to spytam, aku sumu mi povedia.
Sonux
Fiaťák

Příspěvek od Sonux »

no to bol konkretne servis vo Svite,original Fiat jeden z najvecsich na Slovensku na Fiaty,..za kluc mi povedali 3000sk ..potom nejake kodovie asi plus 700sk a este neviem za co nejakych dalsich 600sk..proste výslednu cenu mi povedali 5000sk, ale nic ine mi asi neostava ako si ho tam dat spravit, lebo ak si mi tento jeden kluc nejak posere tak som v prdeli pekne povedane...
Fiat Punto mk2a
peter petrus
Fiaťák

Ja mam nefunkčné DO v kľúči,som 1. majiteľ od kľúča mám zapečatený kod,v KE Fiat za objednanie od výrobcu mi povedali 3500 približne.
pietro v
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pietro v »

Mne sa jednoducho nezda aby v 21. storoci nevedeli spravit nahradny kluc inde ako vo Fiate ( jedine ze by v tom kluci bol nejaky cip alebo co )
Mam rocnik 2002 a obycajmy modry kluc, vobec sa mi nezda, ze by v nom bola nejaka elektronika, je to taky ten klasicky so zubkami. No budem zistovat
peter petrus
Fiaťák

V plaste máš imobilizer,ja som tu už uverejnil foto môjho kľúča,čítal som tu alebo na karnete že v čR robí niekto kľúč tušim za 1500 czk.
pietro v
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pietro v »

tak predsa je tam nejaky cip, hm .... no to uz nie je Favorit, ktory som startoval srobovakom :lol:
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

Tyhle klíče s imo se nechaj běžně udělat. Jen je třeba najít nějakou větší klíčovou službu. Typicky v nějaký megamarketu nebo ve velkejch městech.
Vybrousit klíč to ti udělaj všude, ale musí se ještě naprogramovat imo a na to je potřeba mašinka a tu všude nemaj.
Já sem si nechával dělat klíč v Hradci Králové a stál 1200,-kč.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

ako si vobec mohol kupit auto s jednym klucom???? to nechapem :roll:
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
pietro v
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pietro v »

SHANE54 píše:ako si vobec mohol kupit auto s jednym klucom???? to nechapem :roll:
odpoviem za seba. Mne osobne to v Acku oznamili az ked bolo uz auto zaplatene, vsetky zmluvy podpisane. Samozrejme sa mi to nepacilo :evil: , slubovali mi ze to vedia zabezpecit, ked som tam volal neskor tvarili sa ako keby to nikdy nepovedali. Predajca "profesional" tvrdil, ze kluc sa da vyrobit v klucovej sluzbe a ze je to taky isty jednoduchy kluc ako trebars vo Favorite. Inac s Ackom mam velmi zle skusenosti. Asi tu zalozim novu temu a napisem tu vsetky moje skusenosti s Ackom, ale z casti som si sam na vine - naco som tam liezol :twisted: Inac auto chvqlabohu zatial v poho, len ten pristup autobazaru stoji za ...........
peter petrus
Fiaťák

Poznám prípad ked chlapec si kúpil auto pred vojnou,cez dovolenku zavolal pôvodnému majiteľovi že ide za ním aby ho prepísali .Pôvodný m. ho zavolal hore na kávu,o 15 minút auta nebolo.Chlapec dostal pri kúpe len jeden kľúč.čo vás pri tom napadá?
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

:shock:
nooo, dodat k tomu len to, ze tieto veci sa budu diat stale, pokial budu kupujuci blbi...
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Odpovědět

Zpět na „Punto - servis“