MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych se ještě vrátil k tomu podsvícení a na něco se zeptal. Jak jsi vyřešil podsvětlení toho panelu s topením??? Já tam narval kolem každýho čudlíku asi tři modrý diody, ale stejně mě to místama svítí zeleně přes tu folii... Ty jsi tam dal jen nějaký modrý žárovky? Koukal jsem a svítí ti to pěkně modře. Díky za každou radu...
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
pokud tam pojedu, tak to mužem zkontrolovat:D jinak je to jakasi černá vodou ředitelná barva na plech, dřevo a kdovi co a odolava to povětrnostnim vlivum:D ja si myslim, že se to neošoupe, pač stejně na tom mam ještě ty maly koberečky a všichni maji nohy jenom na nich a na ten velkej se šahá akorat vysavačem:D
jo jinak už se chystam na lakovani všech těch plastů:) dneska jsem ladil tředovej tunel:D jsem ten jeho horni dil počalounil těma chlupama jak s něma mam aji dveře:) a zatim jsem to tam jenom tak přiložil a zkusil to mobilem vyfotit... a mě se to teda dost libi:)
jo jinak už se chystam na lakovani všech těch plastů:) dneska jsem ladil tředovej tunel:D jsem ten jeho horni dil počalounil těma chlupama jak s něma mam aji dveře:) a zatim jsem to tam jenom tak přiložil a zkusil to mobilem vyfotit... a mě se to teda dost libi:)
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to víš, my jsme hrozní škrti:D to je moc benzínu a jedním autem jak somráci nepojedem:D jinak děkuju, snaha je, ale s časem a hlavně penězma je to horší:D už mi chybí dodělat jenom koberec u řidiče a je to:) a pak ještě jednou to přetřu cely jako druhou vrstvu a pak to bude uplně nélepšéšéší:DKaty píše:hosani : abu + johny , ja myslim ze byste mohli konecne za nama dorazit na tu Rozkos
jinak dobra prace , koukam ze jedes po kouskach a co muzes a to se ceni !
jo a Abu zjistil, že mi rezavijou pedály:D:D:D tak je budu muset přebrousit a něčim natřit a koupit na ně nějaky tuzingový kraviny:D ALe beztak si to udělám z hliníku a nechám to přeleštit:) to bude lepši než nějaky postřibřeny plastový z pumpy:D
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
taaaak, auto je od pondělka na servííííce, prej to přidřeny neni:) Valce jsou jak nový, pisty taky, akorat kroužky byly už ojety, ale ani připečený nebyly... Utikal mi olej, protože mi chyběly nějaky simerink(g)y pod vačkou:D a některy prej byly jak šutr:D tak nevim:D každopadně dal jsem to tam v ponděli a dneska jsem je byl zkontrolovat a už to skládali:) takže mam jenom novy ty simerig(k)y, pistni kroužky, lambdu a to je asi všechno:) a tady nějaky fotky:)
zitra to přeberu a pak napišu dojmy
zitra to přeberu a pak napišu dojmy
´04 Seat Toledo 1,9 TDi