PRE SLOVENSKE PUNTA-klub&zástupce Mafi?-čtěte !!!str5
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Chlapi pozrite na stranku http://www.forum.karnet.sk - je tam novo vytvorene forum pre fiatakov - bravo, punto, stilo - a este budu modeli pribudat
Fiat Bravo 1,6 16V 76kW, 1997
!!! http://www.ItalianCars.sk" onclick="window.open(this.href);return false; - príručky na skoro všetky modely v slovenčine !!!
!!! http://www.ItalianCars.sk" onclick="window.open(this.href);return false; - príručky na skoro všetky modely v slovenčine !!!
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
NECHAPEM NACO VAM JE SETKYM ZRAZU NOVY LINK ,ALEBO NOVA WWW STRANKA ,KED SOM TO PLANOVAL UROBIT NIKTO NECHCEL ,CHCELI STE ABY SOM SA STAL ZASTUPCOM PRE SLOVENSKO Z PUNTOTUNIG.EU,CHCELI OSTAT NA TEJTO STRANKE V TOMTO KLUBE ,TAKZE SME TU NADALEJ ,LEN NA SLOVENSKEJ STRANE ,KOMU SA TO NELUBI NECH KLUDNE NAPISE SVOJ NAZOR ,BUDEM IBA RAD.
KEDZE OSTAVAME NADALEJ V TOMTO KLUBE ,VSETKY OZNAMI O ZRAZOCH A SRETNUTIACH NA SLOVENSKU SA DOCITATE TU.
AK MA NIEKTO INE RIESENIE TEJTO SITUACIE ,NECH NAVRHNE INE RIESENIE
KEDZE OSTAVAME NADALEJ V TOMTO KLUBE ,VSETKY OZNAMI O ZRAZOCH A SRETNUTIACH NA SLOVENSKU SA DOCITATE TU.
SUHLASIM S TEBOUmafi píše:NECHAPEM NACO VAM JE SETKYM ZRAZU NOVY LINK ,ALEBO NOVA WWW STRANKA ,KED SOM TO PLANOVAL UROBIT NIKTO NECHCEL ,CHCELI STE ABY SOM SA STAL ZASTUPCOM PRE SLOVENSKO Z PUNTOTUNIG.EU,CHCELI OSTAT NA TEJTO STRANKE V TOMTO KLUBE ,TAKZE SME TU NADALEJ ,LEN NA SLOVENSKEJ STRANE ,KOMU SA TO NELUBI NECH KLUDNE NAPISE SVOJ NAZOR ,BUDEM IBA RAD.
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
absolutny suhlas. nikde neideme! ostavame tu!
toto forum je sice pre talianske auta, ale najsilnejsia zakladna je prave punto.
uz iba kusok rozbehat aktivity na slovensku a spokojnost bude este vacsia. drzim palce mafi.
toto forum je sice pre talianske auta, ale najsilnejsia zakladna je prave punto.
uz iba kusok rozbehat aktivity na slovensku a spokojnost bude este vacsia. drzim palce mafi.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
jsem rada za vase ohlasy:)
JInak to slovenske forum mi pripada uplne nove vytvorene... a hlavne tam nic neni. ja myslim ze tady na zabehlem je to lepčí nee
MAFI, UZ MAS DOMLUVEN NEJAKY TEN SRAZ ??
at muzem domluvit to ubytko na Rozkosi a pocet lidi....
JInak to slovenske forum mi pripada uplne nove vytvorene... a hlavne tam nic neni. ja myslim ze tady na zabehlem je to lepčí nee
MAFI, UZ MAS DOMLUVEN NEJAKY TEN SRAZ ??
at muzem domluvit to ubytko na Rozkosi a pocet lidi....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz