PRE SLOVENSKE PUNTA-klub&zástupce Mafi?-čtěte !!!str5
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to piperiknr: tvoje auto bolo na predaj ked som zhanal punto pre seba si vtedy kupoval??
Naposledy upravil(a) GReddy dne 03 bře 2008, 20:58, celkem upraveno 1 x.
Škoda Yeti 2.0 TDI 4x4 140k ´09 Advantage
ex:Fiat Punto 1.2 16V HLX MKII
Teraz mam Strieborne punto 2005rv. 1,2 8V 5dv v lepsej vybave.Neboj bude foto nafotim ho.A pred tymto puntom som mal Bravu 1,9 JTD 105 k, Abarth výbava.To bolo superauto.GReddy píše:a teraz mas ake??piperiknr píše:
nie to bolo moje prve punto vtedy som ho predaval a stastne predal aj ked mi bolo luto.
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
kua skoro som mal riadnu havariu,jeden dochodca mi nedal prednost na kruhovej krizovatke a vletel skoro do mna ,nastastie ze mam mam dobre brzdy a ubrzdil som a vyviazol som len z drobnymi skrabancami na prednom narazniku ,ten panko je majitel lakovne ,vraj mi to prelesti zajtra ,uvidime ci to pojde,islo fakt len o milimetre ,som rad ze neni prasknuty naraznik,este ze mam 4kotucove brzdy ........takze HGTcko je uzz pokrstene
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to mafi: pekne, ja som si tiez minule na kruhaci skoro vytunil predok... cesta bola ako klzisko a tiez postarsi pan predomnou znicoho nic dupol na brzdu , ja tiez..zafungovalo ABS, v poslednej chvili som vytocil volant a zastal som az dobry meter a pol pred nim, v kruhaci...esteze z inych stran nic neslo
a asi pol hodku na to tam tipek na novucickej 206 stastie nemal a predok vytunil
a asi pol hodku na to tam tipek na novucickej 206 stastie nemal a predok vytunil
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
stary ludia by mali podla mna absolvovat vodicak este raz ,lebo su neni zvyknuty na kruhove krizovatky ,to za ich eeery nebolo a teraz je to pre nich nove a kvoli ich neopatrnosti doplacaju nevinny,este teraz mi tlcie srdce ,ty kokso ,ale v pohode ,este ze som stocil volant na druhu stranu,tie skrkance by mohli ist zalestit z lepsou lestickou ,nastastie neni vidno spricgit takze je to len vrchna cast laku,ale ked si predstavim ze by to mohlo dopadnut inak tak mi je zle
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
nebude forum...bude, teda je klub vsetkych puntasov..a tu sa riesia tie z SKmikkes1 píše:no síce už niesom majitelom Punta mk1 (nedavno som ešte bol), presedlal som na Grande Punt..... mna by zaujmalo či to forum bude len pre punta do r.v. 2003.?
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
klub zostava www.puntotuning.eumikkes1 píše:a už to je aktualne? už je nejaký link...?