HELP: Po otoceni kluca nereaguje resp. nerozsvieti..
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP: Po otoceni kluca nereaguje resp. nerozsvieti..
Zdravím všetkých puntíčkárov,ale podme sikovno k veci. Dnes som prisla s práce: zastavím vypnem svetlá, vypnem motor a zhasne aj rádio a toho mám zapojené na priamo. Tak skusam ho odpojit a znovu napojit a nic. Tak strčím späť klúč do štartéra otočím a ani sa nerozsvieti palubovka. Tak som teda zamkla auto ale alarm ide. Tak že v baterke to asi nebude. Poradte teda nieco som s toho zúfalá čo mám pozrieť v prvom rade nemoze to byť v poistkách?
- Reklama
Re: HELP: Po otoceni kluca nereaguje resp. nerozsvieti..
Problem by som hladal v poistkách a ak neuspeješ tak v spinacej skrinke !netpumper píše:Zdravím všetkých puntíčkárov,ale podme sikovno k veci. Dnes som prisla s práce: zastavím vypnem svetlá, vypnem motor a zhasne aj rádio a toho mám zapojené na priamo. Tak skusam ho odpojit a znovu napojit a nic. Tak strčím späť klúč do štartéra otočím a ani sa nerozsvieti palubovka. Tak som teda zamkla auto ale alarm ide. Tak že v baterke to asi nebude. Poradte teda nieco som s toho zúfalá čo mám pozrieť v prvom rade nemoze to byť v poistkách?
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Re: HELP: Po otoceni kluca nereaguje resp. nerozsvieti..
Vies čo je sranda ze sla som po hodine ze to idem pozret teda: a auto v pohode takze ratam ze to bude nieco v elektrike musim to dat pozret.majco píše:Problem by som hladal v poistkách a ak neuspeješ tak v spinacej skrinke !netpumper píše:Zdravím všetkých puntíčkárov,ale podme sikovno k veci. Dnes som prisla s práce: zastavím vypnem svetlá, vypnem motor a zhasne aj rádio a toho mám zapojené na priamo. Tak skusam ho odpojit a znovu napojit a nic. Tak strčím späť klúč do štartéra otočím a ani sa nerozsvieti palubovka. Tak som teda zamkla auto ale alarm ide. Tak že v baterke to asi nebude. Poradte teda nieco som s toho zúfalá čo mám pozrieť v prvom rade nemoze to byť v poistkách?