Nejede v otáčkách

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Horal
Začátečník

Nejede v otáčkách

Příspěvek od Horal »

Prosím o radu,přitáhl jsem z Německa Cinquecento a v pohodě jsem asi hodinu jezdil,pak to zacalo cukat jako kdyz dochází benzín,ten jsem pro jistotu vzal protože svítila rezerva,ale nepřestalo to a naopak to bylo horší a horší až se nedalo rozjet.Jakmile jsem přidal motor zdechne. Na volnoběh to běží normálně. Poraďte prosím.Díky
Reklama

stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

zasranej palivovej filtr bych tipnul :roll:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Horal
Začátečník

Příspěvek od Horal »

Tak všechno vyměněný ,vyčištěný a auto pořád blbne. Nastartování v pohodě,na volnoběh taky a jak se přidá tak se začne dusit a konec. Mám to u mechanika a už je z toho taky hotovej. Bylo to píchnutý i na počítači a to neukázalo nic. Kdyby někdo tušil co to může bejt, budu rád,díky moc.
stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

uz sem to tu psal a napisu to znova...preskocenej rozvodak?....napis co presne ti to dela me to normalne vrcelo a jelo ale motor nesel vytocit pres asi 3500 pak to skytlo a nic....sundej airbox a koukni kdyz na to slapnes jestli ti to nestrili smes z5 do sani...a nastav rozvody nemusis se bat nepotka se.... :wink:
edit:jestli teda mas 1.1
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Horal
Začátečník

Příspěvek od Horal »

Tak to nakonec zprovoznil,projižděl jsem to cely odpoledne a v pohode a teď večer jedu z práce a znova.Když přidávám plyn jen tak na čtvrtku a pomalu,tak to jede ,ale jakmile přidám víc,tak to zacne blbnout. Ještě se zeptám mechanika jestli mel vypuštěnou nádrž,jestli tam není nějakej bordel nebo už nevim.Je divný,že to půl dne jezdí v pohodě a pak tohle.
Gervis
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gervis »

cau.jak si to tu tak ctu tak me tak napada jestli to nemuze byt vyfukem...jestli treba nekde neni rozsypanej vevnitr a tim ze by se to dusilo...
cinquecento 1.1sporting - předělávám od podlahy až po střechu :)
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
onc
Znalec

Příspěvek od onc »

... jaky mas tlak paliva???? co takhle cerpadlo??? ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Horal
Začátečník

Příspěvek od Horal »

Nakonec to byl totální bordel v nádrži. Někdo byl línej kupovat těsnění k palivovýmu čerpadlu,tak to zamáznul silikonem a ten se zacal sypat do nádrže. Takže když mi kamarád vyčistil nádrž a viděl jsem ten bordel,tak se divim že to vůbec mělo snahu jet. Vyměnil jsem ještě rozvoďák a spojku,která šla ztuha a auto šlape jak hodinky.

Cinquecento 1.1 Hobby
Gervis
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gervis »

Horal píše:Nakonec to byl totální bordel v nádrži. Někdo byl línej kupovat těsnění k palivovýmu čerpadlu,tak to zamáznul silikonem a ten se zacal sypat do nádrže. Takže když mi kamarád vyčistil nádrž a viděl jsem ten bordel,tak se divim že to vůbec mělo snahu jet. Vyměnil jsem ještě rozvoďák a spojku,která šla ztuha a auto šlape jak hodinky.

Cinquecento 1.1 Hobby

tak aspon ze se na to nakonec prislo :wink:
cinquecento 1.1sporting - předělávám od podlahy až po střechu :)
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „Cinquecento“