MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Vencapunto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Vencapunto
Takže po dvou letech tady si konečně taky udělám svoje téma.
Pro ty co nevědi.
Moje Punto MKI 1,2 60SX sem koupil v lednu 2006 v bazaru v Práglu.Bohužel byl dost mráz,takže nebyly vidět proaskliny na laku.Je dovezený z Německa a měla to nějaká mladá slečna no spíš dobytek.Části interieru byly nalakovány do šílené červené barvy neznámého složení,která se nedá přelakovat.
Auto bylo vcelku sériovka jen na pružinách Jamex -55,-55.
Tady na borbetech 7x15
Po čase přišli na ředu nějaké drobnosti jako počalounění částí interieru potahy,sport.volant,světla z GT,stříška,jiná hlavice řazení,nějaká ta muzika atd...
Tady jsou kola Aluet 6x14,protože mi 15 nevyhovaly
A tohle je momentální stav.Trošku se vařilo.Sice andílci byly jen na zkoušku,ale moc mu slušej.
A tady pod troškou sněhu
Pro ty co nevědi.
Moje Punto MKI 1,2 60SX sem koupil v lednu 2006 v bazaru v Práglu.Bohužel byl dost mráz,takže nebyly vidět proaskliny na laku.Je dovezený z Německa a měla to nějaká mladá slečna no spíš dobytek.Části interieru byly nalakovány do šílené červené barvy neznámého složení,která se nedá přelakovat.
Auto bylo vcelku sériovka jen na pružinách Jamex -55,-55.
Tady na borbetech 7x15
Po čase přišli na ředu nějaké drobnosti jako počalounění částí interieru potahy,sport.volant,světla z GT,stříška,jiná hlavice řazení,nějaká ta muzika atd...
Tady jsou kola Aluet 6x14,protože mi 15 nevyhovaly
A tohle je momentální stav.Trošku se vařilo.Sice andílci byly jen na zkoušku,ale moc mu slušej.
A tady pod troškou sněhu
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Reklama
Hmmm, tak zrovna vcera jsem si rikala ze ti nekam napisu co svetylka, ale tema o tvem aute jsm nenasla a tak si rikam, napisu ti at si ho uz konecne zalozis a koukam jsi byl rychlejsi
asi telepatie
Jinak svetylka samozrejm slusi, proc ale nedovaris i tu vrchni hranku k tem svetlum? bo jste delali jen znacek vepredu ? ¨
No a zamracena spz.. co rict? pekne!
(jinak bych to taky nemela) a mas nejak vyresene osvetleni... ? ja furt ne
Co dale je v planu krome laku ?
Jinak na tech 14 ti to lezi pekne... a hlavne uz NEdavej mracitka,skoda svetel taky
asi telepatie
Jinak svetylka samozrejm slusi, proc ale nedovaris i tu vrchni hranku k tem svetlum? bo jste delali jen znacek vepredu ? ¨
No a zamracena spz.. co rict? pekne!
(jinak bych to taky nemela) a mas nejak vyresene osvetleni... ? ja furt ne
Co dale je v planu krome laku ?
Jinak na tech 14 ti to lezi pekne... a hlavne uz NEdavej mracitka,skoda svetel taky
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak u tý kapoty se jen vařil znak,ale možná se ještě bude upravovat,ještě sám nevim.Osvětlení SPZ mam udělaný,ale leží mi v práci,bo nebyl čas to namontovat.Teď vymejšlim vyhřejvání zrcátek různý takovýhle kraviny.
A plány. Mam doma dost věcí,ale čekam až bude teplo.Práhy alá GT,zadní podnárazik,vejfuk,sehnal sem černej flís,takže se bude pokračovat v introši atd atd,teda pokud se do tý doby nezbláznim A nakonec lak,ale taky nevim jakou barvu,ale snad nebudu vebírat tak dlouho jako Vesto Ale bude asi tmavá.A až bude lak a všechno v kupě tak maximálně nějaký pěkný koleška styl RSL nebo Stefan tak 8x14 a tim asi skončim.Ale to třeba až za rok,takže spíš hezká vyhlídka do budoucna
A plány. Mam doma dost věcí,ale čekam až bude teplo.Práhy alá GT,zadní podnárazik,vejfuk,sehnal sem černej flís,takže se bude pokračovat v introši atd atd,teda pokud se do tý doby nezbláznim A nakonec lak,ale taky nevim jakou barvu,ale snad nebudu vebírat tak dlouho jako Vesto Ale bude asi tmavá.A až bude lak a všechno v kupě tak maximálně nějaký pěkný koleška styl RSL nebo Stefan tak 8x14 a tim asi skončim.Ale to třeba až za rok,takže spíš hezká vyhlídka do budoucna
Very Weird
Very Weird
-
- Znalec
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jo to se bude předělávat,byl to jeden z prvních pokusů s čalouněnimstifmajstrABARTH píše:v celku hezky auto...ale ten plys na stredovym je panelu je hnus,hnus,hnus a jeste je to nekvalitne udelany a nedomysleny ...ale jestli se ti to libi ses v poradku
Very Weird
Very Weird
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
na nové součástky se těším Kde máš to křídlo, ze zadních vrat?
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Katy: Ty woe, zase mi prošli přes zimu dvoje přes garáž
Jo a k tomu osvětlení - po původní liště jsou díry, strč do nich od vnitřku žárovky a máš to, budou svítit dolů a paráda
Jo a k tomu osvětlení - po původní liště jsou díry, strč do nich od vnitřku žárovky a máš to, budou svítit dolů a paráda
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: