Punto 1.1 S 55 samovolně se vytáčí
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto 1.1 S 55 samovolně se vytáčí
Ahoj,mám takový problém a chtěl bych poprosit o radu.Vlastním Punto S 55 r. 97 a zlobí mě.Po zahřátí si samo přidává plyn.Při volnoběžných otáčkách to vypadá asi tak, jako bych ve stejných intervalech přidával plyn.To se opakuje asi 7-8krát a pak se vytočí až na maximum a dá se to zastavit jedině tak,ža já sám šlápnu na plyn.Ve městě na semaforech si s tim připadám jako blbec,když tam stojim a vono to dělá,co to dělá.Když se jede pomaličku na jedničku,tak to cuká úplně příšerně.Potom na trojku až pětku se to tolik neprojevuje.Ale přeci jenom je to problém,kterej zamrzí.Nevíte někdo co s tim?Já sem totiž zatím docela nezkušený
- Reklama
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
noo taliani su vybusne povahy a na semafore sa nevie dockat zelenej, kedy uz moze vypalit plnym vykonom....
bohuzial ti v tomto neporadim, reset RJ by mohol pomoct, za pokus nic nedas. lanko by sa zasekavalo, nepridavalo by samo...
vypada to skor na elektronicky problem
bohuzial ti v tomto neporadim, reset RJ by mohol pomoct, za pokus nic nedas. lanko by sa zasekavalo, nepridavalo by samo...
vypada to skor na elektronicky problem
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
-
- Znalec
hi , vitej do klubu
pocity mivam stejny, slapu plyn taky, akorat mi to necuka pri rozjezdu.
jinak je to problem KROKOVEHO MOTORKU.
mozna o tom tady najdes nekde tema podobne.
znamena to ho bud vycistit nebo vymenit - cena cca 2tis novy, ale neni jistota ze ti to neudela zase.
a nebo jak pise stifmajstr.
nebo i clen Brahos to vyresil, navic je servisak. ted si ale nevzpomnu jak
pocity mivam stejny, slapu plyn taky, akorat mi to necuka pri rozjezdu.
jinak je to problem KROKOVEHO MOTORKU.
mozna o tom tady najdes nekde tema podobne.
znamena to ho bud vycistit nebo vymenit - cena cca 2tis novy, ale neni jistota ze ti to neudela zase.
a nebo jak pise stifmajstr.
nebo i clen Brahos to vyresil, navic je servisak. ted si ale nevzpomnu jak
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz