Zdravím všechny.
Měl bych dotaz ohledně přestavby Pália 1,2 - 75 na plyn. Hlavně kam dát nádrž, abych si nezablokoval kufr - zda je možno umístit nádrž místo rezervy.
Na kolik asi přijde přestavba a kolik pak budou náklady na 100 km, srovnání plyn / benzín. Díky Všem za odpověď.
plyn - pálio 1,2 - 75
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Reklama
Re: plyn - pálio 1,2 - 75
Podívej se na sekci Palio plyn, něco je tam i napsáno, já mám 1,6 16V, ale myslím že to je úplně jedno, nádrž mám místo rezervy a jsem plně spokojenBĚLAŠKA Břetislav píše:Zdravím všechny.
Měl bych dotaz ohledně přestavby Pália 1,2 - 75 na plyn. Hlavně kam dát nádrž, abych si nezablokoval kufr - zda je možno umístit nádrž místo rezervy.
Na kolik asi přijde přestavba a kolik pak budou náklady na 100 km, srovnání plyn / benzín. Díky Všem za odpověď.
Plyn do Palia 1,2 75
Jak už bylo napsáno, nádrž se dává místo rezervy pod podlahu kufru. Přestavba vyjde i s touto nádrží kolem 18 - 19. tisíc. Spotřeba se zvedne asi na 10 litrů na 100 km takže závisí za kolik budeš kupovat plyn. Já kupuju kolem 16 kč za litr a jezdím v průměru asi za 130 kč na 100 km - tedy počítaje jen náklady na plyn. Jezdím kombinovaně, dálnice, okresky město a denně asi 120 km. Mám ale dost dubovou nohu, znám lidi co jezdí i za méně.
Jinak počítej s poklesem výkonu asi o 10 procent. Normálně na cestě to nepoznáš, jen do kopců s plně naloženým autem prostě budeš muset víc řadit.
A ještě jedna rada - pokud nenajezdíš více než 15 000 km za rok tak bych to ještězvážil. Náklady jsou fakt dost vysoké.
Jinak počítej s poklesem výkonu asi o 10 procent. Normálně na cestě to nepoznáš, jen do kopců s plně naloženým autem prostě budeš muset víc řadit.
A ještě jedna rada - pokud nenajezdíš více než 15 000 km za rok tak bych to ještězvážil. Náklady jsou fakt dost vysoké.
Palio 1,2