Šrouby nahradíš jsou to obyčejné samořezy.luckyna píše:Jeníku:no jak se to veme-pěkná práce,dnes jsem ztratila úplně všechny šrouby od př.tapeců - prostě zmizely kde já to budu schánět
Fandak: jéééžiši,no už se úplně těším na tvé kritické oko,doufám,že mě budeš šetřit
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) Luckyna
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Ahoj Lucinka ja sa chcem opytat ako si riesila uchytenie spoileru na zadnom okne. lepila si ho? alebo si ho uchtila na srauby? Chcel by som tiez nieco takeho hodit na mojho puntika
http://am-tuning.sk/plasty/index.php/fi ... bnail=true
http://am-tuning.sk/plasty/index.php/fi ... bnail=true
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jo uz viem, silikon na akvarka, len je to zaujimave ze to na tom drzi ja som si myslel ze je to nejak prichitene sraubami, ale to by sa muselo vrtat do skla . ok diky za infoluckyna píše:no s příklepem...
ahoj,je lepený a prý je na to nejlepší lepidlo na akvárka
no nezbývá ti nic jinýho než věřitdudu_84 píše:nemohla by si hodit detailnejsie fotecky ak by sa ti dalo? myslim tych spojov ako to vyzera. neverim tomu ze to drzi iba na silikone, ten tlak vzduchu...hmm
prostě to tak je,až upadne tak upadne,to nenadělám nic
ale jestli chceš a fakt nevěříš,tak to zítra nafotím,ať vidíš,že opravdu nemám díry ve skle
jj dikyluckyna píše:no nezbývá ti nic jinýho než věřitdudu_84 píše:nemohla by si hodit detailnejsie fotecky ak by sa ti dalo? myslim tych spojov ako to vyzera. neverim tomu ze to drzi iba na silikone, ten tlak vzduchu...hmm
prostě to tak je,až upadne tak upadne,to nenadělám nic
ale jestli chceš a fakt nevěříš,tak to zítra nafotím,ať vidíš,že opravdu nemám díry ve skle
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zvládneš,si holka šikovná nee
Povolíš kolo,zvedneš auto,sundáš kolo.To zvládáš ne?
Vyndáš zajišťovací šroub čepu na náboji a vymlátíš čep ven.Pokud máš stabilizátor tak sundáš dva štouby z ramena na uložení stabilizátoru.Pak vyšroubuješ dva šrouby vzádu na rameni a rameno je venku.No a montování je přesně naopak.Taky se na to chystam.Nějak mi jeden asi začal mlátit.Snad je to jen čep
Povolíš kolo,zvedneš auto,sundáš kolo.To zvládáš ne?
Vyndáš zajišťovací šroub čepu na náboji a vymlátíš čep ven.Pokud máš stabilizátor tak sundáš dva štouby z ramena na uložení stabilizátoru.Pak vyšroubuješ dva šrouby vzádu na rameni a rameno je venku.No a montování je přesně naopak.Taky se na to chystam.Nějak mi jeden asi začal mlátit.Snad je to jen čep
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird