MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tu je este par fotiek co som pofotil aj ja z mobilom....Do konca piatku by mali byt hotove aj predne sedacky INterier bude v kombinaci kremova a smotanovo biela koza...Ked pride auto od lakyrnika tak sa zacnu robit dlasie veci ako su tapaciry, stlpiky atd...treba to robit uz v aute aby to bolo pekne zladene...No uvidime aky bude vysledny efekt ked to uz bude vsetko zkompletizovane...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nehovorím, že to mali byť nejaké racingové škrupiny, skôr niečo pohodlnejšie so športovým strihom.. Mmojim favoritom z tých "neracingových" boli vždy Konig z R32wercecko píše:Podle fotek kde je odstrojená kostra bych řekl že áno... Vzhledem k tomu že to bude leštěnka, která má dojet na sraz to snad není takový problém ne?Foto predných nemáš? Dúfam, že si nedal čalúniť predné sériofky
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
vypada to dobree ale asi bych souhlasil, ze ty seriove fakt ne .. ale tak uz je asi pozde ..Vesto píše:No fotky prednych este nemam lebo su len rozobrate a cakaju na ocalunenie...ano su to seriofky ale budu sa prerabat...ide sa tam davat vyraznejsie bocne vedenie aby dostali taky lightikovy sport look hehe
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Dohy: Mne to nevadi, ze ostanu seriove mne sa aj take celkom pacia hehe...Ozaj inac surne potrebujem zohnat predne tapaciry s 3 dverovej verzie kde je el. ovladanie okien a dalej potrebujem zohnat cely mechanizmus aj s motorcami, spinacmi atd... na el. okna....Neviete niekto o niecom...Surne to potrebujem zohnat co najskor
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vesto píše:2Dohy: Mne to nevadi, ze ostanu seriove mne sa aj take celkom pacia hehe...Ozaj inac surne potrebujem zohnat predne tapaciry s 3 dverovej verzie kde je el. ovladanie okien a dalej potrebujem zohnat cely mechanizmus aj s motorcami, spinacmi atd... na el. okna....Neviete niekto o niecom...Surne to potrebujem zohnat co najskor
mels mi to rict pred 14dny !!! kamarad to vyndaval z 1.2 16V ty tapeci cely jsme to prodali vcetne el motoru na okna a vypinace vse... nekdo to daval do 1.1 prodali jsme to za 700 vsechno'
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
a jak je budeš předělávat? tam na ten rám té sedačky navaříš nějakou trubku jako to boční vedení, nebo jak? Ptám se, protože s těma sedačkama taky chci něco udělat. A to boční vedení mi vyloženě schází v zatáčkáchVesto píše:No fotky prednych este nemam lebo su len rozobrate a cakaju na ocalunenie...ano su to seriofky ale budu sa prerabat...ide sa tam davat vyraznejsie bocne vedenie aby dostali taky lightikovy sport look hehe
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Dohy: Tak tomu sa hovori mega smola hehe a nevedel by si mi sa na tie veci popytat ak by niekto mal ihned berem
2JohnyBoss: Nie ziadne tycky Sedacka sa rozobere a molitany kt. tvoria to bocne vedenie sa upravia zvysia tot. vsio hehe
2JohnyBoss: Nie ziadne tycky Sedacka sa rozobere a molitany kt. tvoria to bocne vedenie sa upravia zvysia tot. vsio hehe
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: