Únik kapaliny - "mraivka"
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
Únik kapaliny - "mraivka"
Zdar Páliáci měl bych dotaz ohledně možnosti opravy. Mám Fiat Palio 1,2 8V, r.v 99 54kw. Při jízdě mi vytekla všechna chladící kapalina. Po prohlídce v autoopravně mi řekli, že je to vypadlá "mrazivka". Zpátky jí nalepili speciálním lepidlem na motory s tím, že si mám sehnat originál v servisu. Chci se zeptat, jestli se s tím už někdo z Vás setkal a v případě že ano, jestli postačí to zalepení nebo musim raději novou MRAZIVKU
- Reklama
raději ji sežeň,bude stát pár korun.
Lepidlo by tě mohlo nechat ve štichu v nejméně vhodnou situaci a to by se ti mohlo pěkně prodražit.
Je to důsledek šetření na výměně chl.kapaliny,kdy strácí antikorozní schpopnosti a systém začne korodovat,v součeasné době doporučuji naplnit G12 červenou kapalinou,má velmi dobré vlastnosti a delší životnost.
Lepidlo by tě mohlo nechat ve štichu v nejméně vhodnou situaci a to by se ti mohlo pěkně prodražit.
Je to důsledek šetření na výměně chl.kapaliny,kdy strácí antikorozní schpopnosti a systém začne korodovat,v součeasné době doporučuji naplnit G12 červenou kapalinou,má velmi dobré vlastnosti a delší životnost.
-
- Začátečník