HELP - pískání turba
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - pískání turba
Co způsobuje pískáni v turbu u fiat punta 1.3MultiJet?Poradte prosim.
- Reklama
Já jsem měl Uno Turbo 1.3 i.e. (benzin). Koupil jsem jej samozřejmě ojeté, a krásně pískalo. Jezdilo taky dobře ale žralo čím dál víc oleje, až bylo po 10.000km KO.
Nechal jsem ho zrepasovat, spotřeba oleje nulová, nástup tlaku trošku pomalejší, odjezdil jsem s ním pak mnoho desítek tisíc km, ale už nikdy nepískalo....
Takže souhlasím - pískající turbo = něco není OK.
Nechal jsem ho zrepasovat, spotřeba oleje nulová, nástup tlaku trošku pomalejší, odjezdil jsem s ním pak mnoho desítek tisíc km, ale už nikdy nepískalo....
Takže souhlasím - pískající turbo = něco není OK.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
NZD
citam citam a naskakuje mi husia koza, mam Bravo 1.9TD100 a turbo mi piska od 3000ot/min, chcete povedat ze to nemam v poriadku?? mne osobne sa to velmi paci, ale ked som si toto precital, prislo mi skoro zle.. za odpovede dakujem, inac ak sa vam da poslat z webu sms, v blizkej dobe nebudem tu citat, mohli by ste mi napisat na 0915266156, este raz dakujem
Bravo 1.9TD 100PS -- bejvavalo
ted -- Omega 2.5 V6 170PS
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
NZD
neviem presne definovat ten zvuk, ja osobne si myslim ze je to normalne, ale ked som si to tu precital, naskocila mi husia koza.. ono je to tak, ze turbo zacnem citit ze zabere od 1900ot/min a piskat to zacne od 3000
Bravo 1.9TD 100PS -- bejvavalo
Re: NZD
To turbo si teda nechal repasovat ju?A co to způsobovalo to pískáni?aforizmus píše: citam citam a naskakuje mi husia koza, mam Bravo 1.9TD100 a turbo mi piska od 3000ot/min, chcete povedat ze to nemam v poriadku?? mne osobne sa to velmi paci, ale ked som si toto precital, prislo mi skoro zle.. za odpovede dakujem, inac ak sa vam da poslat z webu sms, v blizkej dobe nebudem tu citat, mohli by ste mi napisat na 0915266156, este raz dakujem