HELP - zadní směrovky, brzdove světlo nefungují spravně
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se vracel z Brna a zničeho nic jak jsem byl už skoro doma, tak mě nefungovala pravá směrovka. Když jsem drbl do páčky, tak to šlo. Jak jsem zaparkoval, tak jsem s tím laboroval a občas to pod volantem zabzučelo. Takže to vypadá taky na relé, že je v řiti. No ale dneska to zas normálně funguje. Tož nevím co by s tím mohlo bejt.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Mě to dělá taky, ale jenom když je venku trochu vlhko, Vlastičkoabusacek píše:Včera jsem se vracel z Brna a zničeho nic jak jsem byl už skoro doma, tak mě nefungovala pravá směrovka. Když jsem drbl do páčky, tak to šlo. Jak jsem zaparkoval, tak jsem s tím laboroval a občas to pod volantem zabzučelo. Takže to vypadá taky na relé, že je v řiti. No ale dneska to zas normálně funguje. Tož nevím co by s tím mohlo bejt.
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zadne svetlo
Mal som to iste neboli to ani ziarovky ani zaoxidovane kontakty ale prelamany drot co ide ku konektoru
Zadne svetlo
Mal som to iste neboli to ani ziarovky ani zaoxidovane kontakty ale prelamany drot co ide ku konektoru
Zadne svetlo
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: