Startuje na 3 válce
Moderátor: peta.smolik
Startuje na 3 válce
Zdarec chlapi.Můj klepáč 1,7 TD mi začal startovat na tři válce.Objeví se světlý dým a motor dost vibruje.Asi po deseti sekundách se rozběhne pravidelně a zmizí dým i vibrace.Zatepla už je vše ok.Nemá někdo nápad co s tím?Ještě že nejsou mrazy to by se asi chudáček nerozběhl.Zdraví Vlastík
vlasta
- Reklama
no nejspíše to bude žhavka,budeš asi muset sundat propoj a klidně si zkus to jiskření,ale musím říci že někdy se stane že při demontáži propoje klidně ještě protočíš jádro žhavky a odejde další proto opatrně ři dotahování i nových luskne v ní a můžeš ji zahodit,no a nezapomeň nové před montáží natřít nějakou pastou proti zapečení,dobrou!!nešetři!!protože až to budeš měnit příště můžou se ti zalomit v hlavě a budeš mít o zábavu postaráno.
-
- Znalec
paliodan píše:......no nejspíše to bude žhavka,budeš asi muset sundat propoj a klidně si zkus to jiskření.......
pockejte zhavici sviicka jiskrii? ...ta prece(snad?) nejiskrii nema nic zapalovat pouze ohrat vzduch ve spalovacim prostoru pri studenym motoru...ta se jen rozzhavy az do cervenyho zaru...proto nedoporucuju ji davat a zkouset na baterce....normalne pri studenym motoru zapni zhaveni a jdi si opatrne sahnout ktera nehreje poznas to.....jestli sem napsal kravinu a neco sem nepochopil tak do me
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Zatím žádný velký pokrok.Tři svíčky šly vyšroubovat a při zkoušení na baterce hezky žhavily,čtvrtá mrcha nejde povolit.Je to ještě origoš Beru a s nějakým grafitem se asi nepárali.navíc je už závit docela očehlaný.Je to ta první zprava.V servisu se jim do toho moc nechce,ani se jim nedivím.Hlava ven,to není sranda,takže obejdu kámoše co by navrhli.Sundat vyrov.nádržku,nahřát a sikovky do ruky?
vlasta
ještě k té zmínce o sikovkách-to nee-očešeš to a je to v pr... doporučuji očko klíč. a k těm klíčům-pokud chce někdo opravovat doma,neobejde se bez dobrýho nářadí.v dnešní době je gola a očkový klíče nezbytné.a samozřejmě i imbusy na golu.a nešetřit.otec mě kdysi koupil k narozkám golu Tona a dodnes slouží(22 let) a co ta ráčna snesla je k nevíře.