No tak co uz se da delat
Asi bych mel azcit neco resit, protoze se mi zda, ze se to kolem nejak zacina mirne odlupovat Nevi nekdo, kde v Ostrave nebo okoli by to namichali?
Ford Focus 1.6 Trend X 2009 ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
O vikendu bylo konecne trochu pocasi k nalepeni ochrannych list na prahy:
-----------
Chci si koupit radio a jeste porad jsem se nerozhodnul, nevim co vybrat Uz jsem teda vyloucil Panasonic a mam asi tak tyto kandidaty:
1) Pioneer DEH-4000UB: http://www.audioland.cz/Pioneer/Pioneer ... g2771.html
Ta dvojka je tam spise tak, kdyby to bohate stacilo a ostatni volby jsou zbytecne Jinak klidne dejte jiny tip, ale podminkou je podpora mp3 s id3 tagy, oranzove/cervene podsvetleni, displej taky tak nebo bily a hlavne to musi byt tmave, zadna stribrna (krome ovl. prvku, to snesu). Designove se mi libi jednicka, ale zase nema primo volby pro radio predvolby
Tak me se z tech radii nejvice zalibila volba cislo 1), uz jen proto ze ma USB, staci si potom koupit flashdisk a kazdej den muzes v aute hrat novy pisnicky, kdyz si uvedomim kolik mam doma CD s hudbou, tak bych mohl zacit stavet barak Ja budu taky kupovat novy radio a USB tam chci mit na 100%
Jn, flashku mam, takze mi to prijde praktictejsi nez treba Aux z nejakeho mp3 playeru. Ale trosku mi vadi, ze chybi ty tlacitka 1-x pro radio. Ani dalkac na to nejde pripojit
Martinezcze píše:Tak me se z tech radii nejvice zalibila volba cislo 1), uz jen proto ze ma USB, staci si potom koupit flashdisk a kazdej den muzes v aute hrat novy pisnicky, kdyz si uvedomim kolik mam doma CD s hudbou, tak bych mohl zacit stavet barak Ja budu taky kupovat novy radio a USB tam chci mit na 100%
Stačí CD-RW,je i levnější než fleška
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird
Tak vypalovat kazdej den RWcko by se mi ani trochu nechtelo
Nebudu zas porad poslouchat mp3, radio taky muzu
Vicemene jsem jeste vyloucil Clarion, pze vypada dost divne.
To mas pravdu, Clarion me svym zpracovanim taky moc nenadchl.
Poslouchas radio, tak si hold budes muset zvolit jednu stanici a tu tam budes mit naladenou
Vencapunto: Jsem rad, ze si mi dal za pravdu
Martinezcze píše:To mas pravdu, Clarion me svym zpracovanim taky moc nenadchl.
Poslouchas radio, tak si hold budes muset zvolit jednu stanici a tu tam budes mit naladenou
Vencapunto: Jsem rad, ze si mi dal za pravdu
Ale CD líp lítá
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird