MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jj, ten zvuk byl jenom s katem.
A ty žárovky jsou tam takovy malinkaty:D Nevim, jak se ta patice jmenuje. Na bokách té žárovky jsou vývody ohnutý do takovýho "U" a zasunuje se to do takovyho plastovyho malyho blbečka. A ten plast aji s tou žarovkou zašroubuješ vlastně do te přistrojovky zezadu. Stejná žárovka aji s tou paticí je třeba u osvětlení topení, nebo u osvětlení hodin v tom panelu nahoře:)
A ty žárovky jsou tam takovy malinkaty:D Nevim, jak se ta patice jmenuje. Na bokách té žárovky jsou vývody ohnutý do takovýho "U" a zasunuje se to do takovyho plastovyho malyho blbečka. A ten plast aji s tou žarovkou zašroubuješ vlastně do te přistrojovky zezadu. Stejná žárovka aji s tou paticí je třeba u osvětlení topení, nebo u osvětlení hodin v tom panelu nahoře:)
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
dik dik, od tebe si toho vážim:) Je to jakejsi filc to je... Nebo flís, teď nevim:D ale je to krásně chlupatý, měkký a uplně skvěle mi to vytlumilo auto. Je tam najednou o dost větší ticho a ty repráky taky hrajou líp se mi zdá:)Katy píše:pekne pekne.
co je to zalatku na nich ?
a ty světla mě nesvitily, protože mi praskly žárovky. Zajimavy, že obě dvě... Měl jsem tam OSRAM COOL BLUE a ony maji vyšši svítivost a kvuli tomu praskaji dřiv. vydržijou pulku toho, co klasická žárovka...
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No tedka už asi potahovat nebudu, zůstal mi jenom takovej dlouhej proužek akorát tak na šálu:D Ono je to pěkný, ale nebude to moc praktický si myslim:) tedka už jenom budu střikat všechny plasty na černo včetně palubky, ale musim počkat, až se trochu otepli. Minimalně by mělo na lakovani byt 15 stupnu:)
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak, už jsem si předělal podsviceni topení. udělal jsem si rukama tmu a kouknul se na to zblizka a zdá se, že to sviti fakt modře, nebo se to aspoň modré hodně podobá:D Uvidim večer až pojedu k Abusovi na pivko, zkusim to vyfotit:)
Jo poladil jsem si subwoofer a teďmě mě to duni jak svina Aji lidi venku se otačijou, takže si myslim, že za 500kč to hraje naprosto dokonale:)
Jo poladil jsem si subwoofer a teďmě mě to duni jak svina Aji lidi venku se otačijou, takže si myslim, že za 500kč to hraje naprosto dokonale:)
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak, puntík je nemocnej. na padesáti kilometrech mi to sežralo pulku nádrže a je v prdeli aji všechen olej. Takže v tydnu pujde do servisu a bude přetěsněnej celej motor, plus novy pistni kroužky. A ještě bude nova lambda, pač ta moje je pre uplně pokurvena a kvuli ni mě to taky cuká.
Sme to dneska na Fiatě trochu rozdělali a ty svičky byly cely od oleja, z vyfuku mě taky kape při nastartovanym motoru olej....
Zase chvilku budu mět co splácet, no....
Ale když ho miluješ, není co řešit:D
Sme to dneska na Fiatě trochu rozdělali a ty svičky byly cely od oleja, z vyfuku mě taky kape při nastartovanym motoru olej....
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
Koukam taky auto tunis jak ja,sama ta opravicka...ale jak rikas"když ho miluješ, není co řešit:D" ....1/3JohnnyBOSS píše:tak, puntík je nemocnej. na padesáti kilometrech mi to sežralo pulku nádrže a je v prdeli aji všechen olej. Takže v tydnu pujde do servisu a bude přetěsněnej celej motor, plus novy pistni kroužky. A ještě bude nova lambda, pač ta moje je pre uplně pokurvena a kvuli ni mě to taky cuká.
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To máš z toho tůrování na neutrál.viz tvoje video1/3JohnnyBOSS píše:tak, puntík je nemocnej. na padesáti kilometrech mi to sežralo pulku nádrže a je v prdeli aji všechen olej. Takže v tydnu pujde do servisu a bude přetěsněnej celej motor, plus novy pistni kroužky. A ještě bude nova lambda, pač ta moje je pre uplně pokurvena a kvuli ni mě to taky cuká.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no jasně ty chytráku, že mu přišlápnu na neutrál, tak tim propalim písty:DVencapunto píše:To máš z toho tůrování na neutrál.viz tvoje video1/3JohnnyBOSS píše:tak, puntík je nemocnej. na padesáti kilometrech mi to sežralo pulku nádrže a je v prdeli aji všechen olej. Takže v tydnu pujde do servisu a bude přetěsněnej celej motor, plus novy pistni kroužky. A ještě bude nova lambda, pač ta moje je pre uplně pokurvena a kvuli ni mě to taky cuká.
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: