Katy píše:hihi,... nicmene zatim zadne volne ubytovani v jesenikach,ale odpovedela zatim pulka co jsem psala.takze jeste pockame !!!
ALE NASLA JSEM NECO JINEHO, SICE TO NENI NA HORACH, ALE JE TO KOUSEK OD NOVEHO MESTA,BLIZE K DALNICI A JE TO MOOOOOOOOC PEKNE !!!!
akorat ze to neni chata, ale obsadili bysme to sami temer celenebo se muze jeste nekdo pridat!
http://www.bobrova.cz/
A ZATÍM MAJÍ VOLNOOOOO, kapacita penzionu je 27osob.co vy na to ???Při obsazenosti celého penzionu je cena 330,- Kč za osobu a noc. Za pejsky je poplatek 20,- Kč.
Používání plně vybavené kuchyňky je 20,- Kč za dospělou osobu, děti neplatí nic.
Nápoje si můžete dovést svoje, prodáváme jen celé balení nápojů,
dostatečný sortiment.
V případě zájmu je možnost točeného piva Plzeň
12°°a Gambrinus10°° sud 30 l nebo 50l.
Obchod Jednota je vzdálen asi 400 m
Platí se hotově či kartou až na místě.
2.Punto weekend - 22.-24.2.penzion Bobrová-za námi!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ahoj, me osobne se to moc libi..Ja jsem PRO!!!!! Kazdopadne ale uz by se to melo nejak zacit organizovat protoze cas leti a kazdym dnem je mensi moznost sehnat dobre ubytovani pro vetsi pocet lidi...
- Reklama
tak jeste cekam na vyjadreni :Djakoba+jeho, Vasek176+kamos,Wextn (a jeste nekoho treba priberem), kdyz vsichni odsouhlasi bude nas 21ks
a muze se objednat
Takze kdyby si to SOB a MAJKI rozmysleli a podarilo se jim prijet, muzou se ubytovat
ale radsi mi cinknete predem.
TAKZE DALSI DVE MISTA PREDBEZNE ZABRANE - clen Miki a jeho.
tzn. 23ks. jeste zbyvaji 4mista
a muze se objednat

Takze kdyby si to SOB a MAJKI rozmysleli a podarilo se jim prijet, muzou se ubytovat

TAKZE DALSI DVE MISTA PREDBEZNE ZABRANE - clen Miki a jeho.
tzn. 23ks. jeste zbyvaji 4mista

my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Heeej, dobrá náhoda..v tomhle baráku jsem strávil část svýho dětství!
Bydlela tam sestra mojí babičky, takže já tam kdysi dávno trávil víkendy i prázdniny a taky jsem se na tý ooobr zahradě učil jezdit s traktorem
Když pak teta umřela, byla škoda jezdit tam jen na čas a nechat barák chátrat, takže se to prodalo a nynější majitelé to komplet zrekonstruovali a udělali z toho penzion..
A musim říct, že to tam teď je fakt moc pěkný..na takovýhle akce většího počtu lidí jako dělaný
Bydlela tam sestra mojí babičky, takže já tam kdysi dávno trávil víkendy i prázdniny a taky jsem se na tý ooobr zahradě učil jezdit s traktorem

Když pak teta umřela, byla škoda jezdit tam jen na čas a nechat barák chátrat, takže se to prodalo a nynější majitelé to komplet zrekonstruovali a udělali z toho penzion..
A musim říct, že to tam teď je fakt moc pěkný..na takovýhle akce většího počtu lidí jako dělaný

Naposledy upravil(a) Cassius dne 25 led 2008, 16:44, celkem upraveno 2 x.
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
- ultraknyst