TYP - info pri koupi

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

KUFI píše:
lacin píše:Tohle prodava clovek za 60, je to 75ka (jednadvojka 75koni), rok, 97, eL.okna,central,spojka,brzdy.oleje,servo,ABS,STK 08.
Bez ty spojky a brzd bych to nekupoval. Hlavne bez tech brzd... :D
Jeee, Kufi ma rejpavou... :-D
Hustokrutost
Reklama

lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

pe3k píše:Hlavne necekat, ze v kopci das petku, slapnes na plyn a urve ti to hlavu... Very Happy

LOL :)

teď jsem zvyklý na 70PS tak bych chtěl aby to bylo tak nějak stejné..
Mohli byste poradit jaký motor teda zvolit, nebo spíš jestli je nějaký víc poruchový nebo to s ním není uplně ono?

Když jsme u té spotřeby-mohli byste napsat přibližnou spotřebu 1.1(55) 1.2(60) a 1.2 (75-85) ať vím jak to teda je..

Lacin a jirka- díky za odpovědi :wink:
Hele a na jakejch 70 koni ses zvyklej??? Fiatackych 70 koni neni totez jako 70 jine znacky...
Hustokrutost
pe3k
Začátečník

Příspěvek od pe3k »

lacin píše:
pe3k píše:Hlavne necekat, ze v kopci das petku, slapnes na plyn a urve ti to hlavu... Very Happy

LOL :)

teď jsem zvyklý na 70PS tak bych chtěl aby to bylo tak nějak stejné..
Mohli byste poradit jaký motor teda zvolit, nebo spíš jestli je nějaký víc poruchový nebo to s ním není uplně ono?

Když jsme u té spotřeby-mohli byste napsat přibližnou spotřebu 1.1(55) 1.2(60) a 1.2 (75-85) ať vím jak to teda je..

Lacin a jirka- díky za odpovědi :wink:
Hele a na jakejch 70 koni ses zvyklej??? Fiatackych 70 koni neni totez jako 70 jine znacky...
VW G II , něco jsem najezdil puntem GT, ale to už je zase někde jinde... bohužel nikdo z okolí nemá "obyč"punto, tak se vypatávám jak trouba...já vím :roll:

zvažuju koupi punta nebo pola -je to skoro to samé jen punto je levnější..studuju takže je volba jasná(punto). golf půjde pryč moje s ním nezaparkuje(195/50 bez posilovače není nic moc)

když se nikdo nevyjádřil k těm motorům tak to beru jako že chybu neudělám s žádným... poohlídnu se po té 60-tce... :)
KUFI
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od KUFI »

lacin píše:
KUFI píše:
lacin píše:Tohle prodava clovek za 60, je to 75ka (jednadvojka 75koni), rok, 97, eL.okna,central,spojka,brzdy.oleje,servo,ABS,STK 08.
Bez ty spojky a brzd bych to nekupoval. Hlavne bez tech brzd... :D
Jeee, Kufi ma rejpavou... :-D
To se samo nabizelo, tak to neslo neokomentovat :)
Jill
Fiaťák

Příspěvek od Jill »

jirka píše:1,2 16V s 85 koníky jede skvěle, je to lehké autíčko, takže předjedeš koho chceš, když se snažíš :) Spotřeba kolem, 5,6-5,8l
Tak teda za 5,6 ani za 5,8 jsem jeste nejel. Trasa Pha-Zlin-Pha + nejake popojizdecky po meste + klima = 6,5 - 6,7 podle tempa na dalnici...tot realita. :)
IQTQ - MKI 1,2 16V 63kw
jirka
Fiaťák

Příspěvek od jirka »

no já jezdím tak 60% mimo město, jedu tak 90-100 a 5,8l. Možná, že by to šlo ještě níže, ale někdy se nechám vyprovokovat :roll:
Jill
Fiaťák

Příspěvek od Jill »

jirka píše:no já jezdím tak 60% mimo město, jedu tak 90-100 a 5,8l. Možná, že by to šlo ještě níže, ale někdy se nechám vyprovokovat :roll:
Wow tak to asi delam neco spatne, fakt na to nijak neslapu a nejmin jsem mel snad 6,2 ...
No a mas MKI? By me to asi fakt vytocilo, ze nekdo jezdi s tim samym o litr min..... :?
IQTQ - MKI 1,2 16V 63kw
jirka
Fiaťák

Příspěvek od jirka »

jj, MKI 1,2 16V, teď někdy budu tankovat tak pak řeknu, jaká byla spotřeba i se zapnutou klimou
jonas1
Fiaťák

Příspěvek od jonas1 »

Jak je to u Punta Sporting MkIIa s klici od vozu??Kolik jich je v originalu?Kolik stoji pridelani?
Mam ted v merku nekolik aut a vsechny jsou dostupne pouze s 1 klicem..je to normalni??
:?
Anduril
Znalec

Příspěvek od Anduril »

no tak originalne by myslim mely byt dva klice, ja mel dva. Pokud je dalkovy central, tak jeden s dalkacem a druhy bez, jinak dva obycejne.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Anduril ma pravdu...ale Jonasi, kdyz jsem obchazel bazace a soukromniky, tak v 80% taky jen jeden klic...
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
JuraJakub
Začátečník

Příspěvek od JuraJakub »

Anduril píše:no tak originalne by myslim mely byt dva klice, ja mel dva. Pokud je dalkovy central, tak jeden s dalkacem a druhy bez, jinak dva obycejne.
Klíče mají být určitě dva, jak psal Anduril a ještě by k nim měla být karta od klíčů(Takova modra karta velikosti kreditky).Jsou na ní uvedeny dva kódy-jeden mechanickej(na výrobu správného ozubení klíče) a druhej elektronickej(novej klíč musíš nechat naprogramovat do ŘJ kvůli imobilizéru).
JuraJ Mk2 1.2 16V
Anduril
Znalec

Příspěvek od Anduril »

jj, na kartu jsem zapomnel, ale treba tu jsem uz nemel.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Hanzy
Začátečník

Příspěvek od Hanzy »

Zdravim vas tady ve vasem clubu,ma znama si chce koupit Punto 2 3 dver a chtel bych se zeptat na co si dat pozor pri koupi?Libi se ji na www.tipcars.cz jedno 11/1999rv za 104900kc modre motor 1.2 59kw pekne klima 6 rychlosti na to jsem celkem koukal jak jede ten 6 kvalt?A jinak nake info o tomhle typu vozu?Moc dekuji za pripadnou pomoc a rady...
jonas1
Fiaťák

Příspěvek od jonas1 »

Hanzy píše:Zdravim vas tady ve vasem clubu,ma znama si chce koupit Punto 2 3 dver a chtel bych se zeptat na co si dat pozor pri koupi?Libi se ji na www.tipcars.cz jedno 11/1999rv za 104900kc modre motor 1.2 59kw pekne klima 6 rychlosti na to jsem celkem koukal jak jede ten 6 kvalt?A jinak nake info o tomhle typu vozu?Moc dekuji za pripadnou pomoc a rady...
To by mel byt Sporting..ten uz shanim cca. od prosince, ale ze vsech 5, ktery jsem za tu dobu vyzkousel, byly 3 v docela otresnym tech. stavu a vetsinou vsechno bouracky (tzn. nacpat do toho cca. dalsich 30tisic), ale kupodivu ty auta dost rychle mizi..Tohle za tu cenu asi nebude jine, cili pred koupi vyzkouset a pokud bys uvazoval o vazny koupi, tak urcite zajet do servisu a nechat prohlidnout, muzes tim predejit velkym problemum - autobazary jsou pekna pakaz, AAA nevyjimaje..Investice tech nekolika stovek do prohlidky vozu se urcite vyplati..Kdybych mel i ja osobne na novy, tak nevaham ani chvilku..
Jinak pocitej s okamzitou vymenou rozvodu, protoze tohle je 16V a pri pretrzeni remenu by se, narozdil od 8V, mohl poskodit motor..
Sporting je auticko hezky, i do mesta, i na okresky, mozna i na dalnici, tam jsem ale na zkusebni jizde nikdy nedojel;)
Pokud bych ti smel dat tip, tak v Usti stoji krasna 2003, puvodem z CR, ale bez klimy a za 150k:(
Nejusmevnejsi detail, s kterym se potykaly temer vsechny mnou vyzkouseny Punta byl, ze mely klimatizaci (veskera kabelaz, soucasti), ale podle prodejce bohuzel neni naplnena, protoze ji majitel nepouzival, to je vysmech...
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“