PROBLÉM S OTÁČKAMA

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Gervis
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

PROBLÉM S OTÁČKAMA

Příspěvek od Gervis »

lidi nestalo se vam nekomu u cinque ze jste meli problem s otackama?ja mam ten problem ze kdyz jsem si cinque koupil tak tocilo v poho do 8000 a z niceho nic mi to vytoci tak cca 4500 -6000MAX...vubec nevim kde hledat chybu...jestli nejaky cidlo nebo jestli RJ...fakt nevim...i omezovac nekope tak jak by mel...kdyz to tocilo do osmi tak kopal rychle a ted jak to netoci tolik tak je takovej jakoze zpomalenej...ted jsem o vikendu zkousel co to udela na dalnici,jel jsem cca 125 (+/-4000 otacek)rozla se kontrolka dobijeni a vic to proste nejelo...dobijeni je OK altik je po GO..otec mi rikal ze to automaticky zacne vybijet aby tam neslo moc proudu nebo co ale zajimavy je na tom to ze predtim to nikdy nedelalo...Nemate nekdo s timhle problemem nejakou zkusenost?Dik predem za kazdou radu :twisted:
cinquecento 1.1sporting - předělávám od podlahy až po střechu :)
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Reklama

stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

no neco podobnyho jo :roll: motor nesel do otacek kolem3.5 bylo max pak to skytalo...sundej airbox a at ti nekdo prida plyn a jestli ti bude strilet palivo do sanii tak je to ono.....a ty to tocis na 8t? Ty jo to bych rek ze uz je zbytecny :roll: edit:...sem kus vola ja to nenapsal :lol: byly preskoceny rozvody vo zoubek :roll: zkontroluj je :wink:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Gervis
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gervis »

stifmajstrABARTH píše:no neco podobnyho jo :roll: motor nesel do otacek kolem3.5 bylo max pak to skytalo...sundej airbox a at ti nekdo prida plyn a jestli ti bude strilet palivo do sanii tak je to ono.....a ty to tocis na 8t? Ty jo to bych rek ze uz je zbytecny :roll: edit:...sem kus vola ja to nenapsal :lol: byly preskoceny rozvody vo zoubek :roll: zkontroluj je :wink:

takze rikas zkusit posunout rozvody o zoubek ? je to mozny pac rozvodak byl dole a nevedeli jsme poradne kde je ryska :roll: jinak kdyz jsem to tocil do 8t tak to cenu melo pac mam chipek a vacku :lol:
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
stifmajstrABARTH
Znalec

tak to bude ono nastav kliku vacku a nahod remen...1.pist zhruba do horní uvrate pak je tam jako kdyz koukas na motor takovy okynko je zprava koukas tam na setrvak...tak tam je ryska a vacku nastavis aby na 4. valci zavirala vyfuk a otvirala sani(bube "strihat") pak to nahod a zkus :wink:
Gervis
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gervis »

toz tocit uz to toci OK ale porad se mi rozina to zasrany dobijeni :cry: :roll:
stifmajstrABARTH
Znalec

to rikal tata ze mu delala panda...prokluzoval mu remen..dotahnout vycistit...nebop jdi reklamovat GO altiiku :roll:
Gervis
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gervis »

stifmajstrABARTH píše:to rikal tata ze mu delala panda...prokluzoval mu remen..dotahnout vycistit...nebop jdi reklamovat GO altiiku :roll:

OK zkusim zitra vycistit+dotahnout...snad to pomuze kdyz pomohla i prvni rada za kterou timto dik 8) :wink:
Odpovědět

Zpět na „Cinquecento“